Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’equip de nivell 7G del Club Natacio Granollers campió de la 3a Fase Base de Copa Catalana

7 Maig 2019 Redacció:

Gran actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers a la 3a Fase de Copa Catalana, que va tenir lloc els dies 4 i 5 de maig a Salt (Girona), on es va competir en categoria de Base. I és que el CNG no només va poder pujar al podi en aquesta darrera fase, sinó que també va aconseguir el passi per a la Fase Final, i classificar-se, tanmateix, per a participar als propers Campionats d’Espanya.

Les gimnastes que han aconseguit aquesta fita han estat les esportistes del nivell 7G. Amb l’equip integrat per Judit Toledano, Helena Ruiz, Mariona Tornos i Annabel Maymí, es van proclamar campiones d’aquesta 3a Fase de Copa Catalana. A més a més, a nivell individual, Maymí es va penjar la medalla de bronze en aquesta darrera cita.

Ara, les gimnastes ja es preparen per afrontar amb garanties la Fase Final -on només accedeixen les 10 millors de la Copa-, cita prèvia al Campionat d’Espanya

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental