Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Doble podi absolut a les World Series Russian Open

23 Abril 2019 Redacció:



Les nedadores júnior del Club Natació Granollers convocades amb la selecció espanyola absoluta han tornat de Kazan (Rússia) amb la satisfacció no només d’haver aconseguit pujar en dues ocasions al podi de la FINA World Series Russian Open (del 19 al 21 d’abril), sinó també d’haver fet un gran paper competint a la màxima categoria.

L’equip espanyol absolut, integrat exclusivament per nedadores júnior, comptava amb 4 representants del CNG, club amb màxima representació en aquesta convocatòria. Entre elles, Mireia Hernández que va aconseguir la medalla de bronze amb el duet. A més a més, va fer una gran interpretació del solo lliure, que li va merèixer una excepcional sisena posició, d’entre un total de 34 participants.

La medalla de plata va arribar amb l’equip lliure, que va comptar amb la participació de Mireia Hernández, endemés de Judith Calvo, Martina Coronado i Clàudia Julià, que van pujar a podi d’una modalitat en la què hi van prendre part un total de 17 equips.

A la representació granollerina amb la selecció se li ha de sumar la participació de l’entrenadora del Club Muriel Escalé, com a membre de l’equip tècnic, que va contribuir a l’èxit de l’equip espanyol absolut a Kazan.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès