Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

​Parlem dels nostres fills.,aquest ​dissabte 13 d'abril a les 11 h a la plaça Doctor Trueta de Parets del VallesParlem dels nostres fills, sumem propostes pel futur de Parets!
 
Dissabte 13 d'abril a les 11 h a la plaça Doctor Trueta amb famílies i professionals de l'educació
 
Sumem Esquerres a Parets realitzarà un taller per a famílies en el qual es parlarà sobre el futur dels fills i filles del municipi. Convidem a pares i mares a què vinguin acompanyats dels seus fills i filles per parlar amb diferents professionals sobre l'educació i el futur dels infants. L'activitat té dos objectius principals: per una banda oferir un punt de trobada i contacte entre famílies i professionals de l'educació i la pedagogia. D'una altra, fer que les famílies puguin aportar les seves inquietuds i propostes per tal de tenir-les en compte a l'hora de crear un programa i portar-lo a terme un cop Sumem Esquerres a Parets arribi al govern paretà.

Sumem Esquerres a Parets vol arribar al govern de Parets per poder dur a terme de forma real i efectiva les propostes que els ciutadans facin. És per això que ha posat en marxa diverses vies per tal que les persones puguin aportar les seves idees al partit local. Aquesta setmana recolliran les propostes familiars de tothom qui vulgui assistir al taller.

Casandra García és la candidata a l'alcaldia de Parets de Sumem Esquerres a Parets i s'ha mostrat molt il·lusionada per poder parlar amb més famílies en un espai compartit perquè confia a fer que pares, mares i fills puguin aportar idees per a Parets. "Volem nodrir-nos de totes les inquietuds que tinguem les famílies per integrar-les en el programa amb el qual governarem. Em sembla de vital importància obrir un espai de diàleg que acabi en iniciatives reals per part dels ciutadans i ciutadanes. Els polítics locals hem d'escolar la ciutadania amb l'objectiu de tirar endavant les seves propostes de forma real i efectiva", ha explicat Casandra García després de confirmar que a l'acte assistiran docents i professionals del món de l'educació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Controls de la qualitat de l’aigua de l'aixeta gratuïts

De maig a setembre s’oferiran controls de qualitat d’aigua als edificis construïts abans del 1980 &nb...

Detingut a Sant Cugat del Vallès un home per estafar més de 20.000 euros a una veïna d’edat avançada

  El detingut aprofitava quan la dona dormia per agafar-li la targeta bancària i fer extraccions al caixer De...

L'Ajuntament de Granollers i la Parròquia de Sant Esteve signen un conveni de col·laboració per a l'ús pedagògic de l'orgue Josep Maria Ruera

Des d’aquest curs els alumnes poden fer classes d’orgue       Els estudiants de l&rsqu...

El proper diumenge 28 d'Abril Aula de So organitza un concert i paellada benèfics per a Proactiva Open Arms i Petits Músics del Món

El proper diumenge 28 d'Abril no només hi ha eleccions sinó que Aula de So organitza un concert i paellada be...

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer 2019

Fins el 7 de juny es poden presentar sol·licituds a l'Agència d'Habitatge de Catalunya   Des del 16 d'...

Empreses i comerços