Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

​Parlem dels nostres fills.,aquest ​dissabte 13 d'abril a les 11 h a la plaça Doctor Trueta de Parets del Valles

12 Abril 2019 Redacció:



Parlem dels nostres fills, sumem propostes pel futur de Parets!
 
Dissabte 13 d'abril a les 11 h a la plaça Doctor Trueta amb famílies i professionals de l'educació
 
Sumem Esquerres a Parets realitzarà un taller per a famílies en el qual es parlarà sobre el futur dels fills i filles del municipi. Convidem a pares i mares a què vinguin acompanyats dels seus fills i filles per parlar amb diferents professionals sobre l'educació i el futur dels infants. L'activitat té dos objectius principals: per una banda oferir un punt de trobada i contacte entre famílies i professionals de l'educació i la pedagogia. D'una altra, fer que les famílies puguin aportar les seves inquietuds i propostes per tal de tenir-les en compte a l'hora de crear un programa i portar-lo a terme un cop Sumem Esquerres a Parets arribi al govern paretà.

Sumem Esquerres a Parets vol arribar al govern de Parets per poder dur a terme de forma real i efectiva les propostes que els ciutadans facin. És per això que ha posat en marxa diverses vies per tal que les persones puguin aportar les seves idees al partit local. Aquesta setmana recolliran les propostes familiars de tothom qui vulgui assistir al taller.

Casandra García és la candidata a l'alcaldia de Parets de Sumem Esquerres a Parets i s'ha mostrat molt il·lusionada per poder parlar amb més famílies en un espai compartit perquè confia a fer que pares, mares i fills puguin aportar idees per a Parets. "Volem nodrir-nos de totes les inquietuds que tinguem les famílies per integrar-les en el programa amb el qual governarem. Em sembla de vital importància obrir un espai de diàleg que acabi en iniciatives reals per part dels ciutadans i ciutadanes. Els polítics locals hem d'escolar la ciutadania amb l'objectiu de tirar endavant les seves propostes de forma real i efectiva", ha explicat Casandra García després de confirmar que a l'acte assistiran docents i professionals del món de l'educació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès