Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

LES PRINCIPALS FORCES POLÍTIQUES DE MOLLET PARTICIPARAN AVUÍ 10 D’ABRIL EN EL DEBAT PÚBLIC ORGANITZAT PER CCOO

10 Abril 2019 Redacció:



Les pensions, la sanitat o l’atur son part del temes dels que es debatran

 

CCOO vol aportar el seu punt de vista i propostes per la millora dels drets socials i laborals i el benestar de la ciutadania com a contribució al debat públic i polític entorn dels propers comicis tant les eleccions generals del proper 28 d’abril com les municipals i europees del 26 de maig.

 

Així, com a sindicat sociopolític independent, però no merament observador de la realitat, sinó actor en el necessari progrés de la classe treballadora; no neutral, ans al contrari compromès en la defensa i millora de les polítiques que eradiquin les desigualtats; en lluita contra la precarietat, des de la reflexió i l’acció sindical transformadora i la nostra legitimitat com a primera organització sindical de Catalunya i el Vallès Oriental.

 

És per això que organitzem aquests DEBATS PÚBLICS oberts a la ciutadania per poder posar en valor les polítiques socials, aquelles que considerem fonamentals per al correcte desenvolupament d’una societat democràtica, la igualtat de condicions i el progrés general.

 

Tenim confirmada l’assistència de Raúl Broto - Regidor i membre candidatura del PSC, Oriol López – Regidor i candidat d’ERC, Marina Escribano Regidora i candidata de Mollet en Comú, Xavier Buzón Regidor i candidat de Podem i Josep Pagès membre de la candidatura de Junts per Catalunya Mollet del Vallès. Partit dels demòcrates de Catalunya i Ciutadans han excusat la seva assistència. A hores d’ara esperem confirmació de la Candidatura d’Unitat Popular.

 

El debat és obert a tota la ciutadania i als mitjans de comunicació. Es podran realitzar preguntes des del públic.

 

El debat serà avuí dimecres 10 d’abril a les 19:00h al Centre Cívic de Can Borrell, Av. Caldes de Montbui, 23, Mollet del Vallès.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès