Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

"Pressions" la nova sèrie escultòrica de Ferran Capdevila L'escultor de Bigues i Riells expressa la tensió social i política que es viu en l'actualitat a través de dotze peces de fusta

5 Abril 2019 Redacció:



 

L'escultor biguetà, Ferran Capdevila, està treballant en una nova sèrie d'escultures sota el títol "Pressions". L'objectiu de l'artista és plasmar la tensió politicosocial que es viu a Catalunya en l'actualitat a través de la fusta.

 

Capdevila està elaborant dotze peces amb un comú denominador, la pressió, tant simbòlica com literal. A partir d'un roure sec l'artista ha creat  rostres oprimits, balances desequilibrades i un cercle vital viciós, només servint-se d'una motoserra i un trepant.

 

La sèrie ja està avançada i ara tan sols falta polir les peces, per, en un futur pròxim, exposar-les al municipi per a tota la ciutadania. José Gómez, regidor de Cultura, ha destacat la voluntat de l'equip de govern per "visibilitzar i promoure les obres dels artistes de Bigues i Riells". En aquesta línia, Gómez també ha explicat la importància de posar en valor el talent local.

 

Ferran Capdevila es caracteritza per produir obres de grans dimensions a partir de la natura d'acord amb el seu compromís amb les arrels. Per a Capdevila, la diferència entre l'art i l'artesania rau en la capacitat de l'art de suscitar pensament i sentit crític. En aquest cas, la nova sèrie de l'artista parla d'una societat acorralada per totes bandes.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès