Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Domini granollerí al Campionat de Catalunya Júnior i Sènior
 

Excepcional Campionat de Catalunya Júnior i Sènior, el que va disputar el Club Natació Granollers a la piscina de Can Caralleu (Barcelona), el passat diumenge 31 de març. El CNG va dominar el podi català en ambdues categories, aconseguint medalla en totes les proves disputades, sumant 6 ors, 1 plata i 2 bronzes.

En categoria júnior, el duet de Mireia Hernández i Judith Calvo, amb Martina Gras com a reserva, es va proclamar campió de Catalunya, compartint podi amb el també duet granollerí de Martina Coronado i Clàudia Julià, que va penjar-se el bronze. Als solos, doble medalla pel CNG amb Mireia Hernández, plata, i Martina Gras, bronze. Tant a l’equip (Martina Coronado, Miriam Llovet, Mireia Hernández, Judith Calvo, Paula Albertuz, Martina Gras, Laura Gil i Clàudia Julià; reserva: Karen Roiz) com a la rutina combinada (Martina Coronado, Miriam Llovet, Mireia Hernández, Judith Calvo, Paula Albertuz, Martina Gras, Laura Gil, Clàudia Julià, Karen Roiz i Alice Gallardo; reserva: June Retana), el Club es va alçar amb el títol català.

El CNG també es va imposar a la categoria sènior, amb un triple or: al duet de Laura Hospital, Lia Ferrera i Mariona Busquets com a reserva; al solo de Mariona Busquets, i a l’equip, integrat per Maria Torras, Tania Hernandez, Mariona Salicrú, Mariona Busquets, Paula Vega, Lia Ferrera, Mariona López i Laura Hospital.

Per a la directora esportiva de la secció de natació artística, Muriel Escalé, “ha estat una competició amb uns resultats excel·lents pels dos equips del club que hi han participat, essent un èxit totes les medalles aconseguides així com el gran paper realitzat per les nostres sèniors en cada una de les proves”. Uns resultats que permeten afrontar amb garanties la propera cita important, el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior, que tindrà lloc el proper cap de setmana a Valladolid. El CNG hi participarà en gairebé 20 proves, lluitant per les medalles a cada una d’elles.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Stephan Bakker s'imposa al Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme de les Franqueses

La prova s’ha caracteritzat per la duresa i l’alt nivell dels participantsStephan Bakker (Team Smart Dry), guan...

Lluís Escrits del Club Natació Granollers, doble bronze júnior al Campionat d’Espanya

Lluís Escrits, doble bronze júnioral Campionat d’Espanya      Bona participaci&oa...

Pòquer de medalles júnior del Club Natacio Granollers i doblet pel sènior al Campionat d’Espanya d'Hivern

Gran paper de les nedadores júnior i sènior del Club Natació Granollers al XX Campionat d’E...

Tres nedadores del Club Natació Granollers a la preselecció espanyola infantil

Tres nedadores d’artística del Club Natació Granollers van estar convocades per la Real Feder...

Sempre amb nosaltres Raúl i Trigue”, emotiu homenatge a la 1a Cursa Solidària Parets

  El Club Natació Granollers va col·laborar, el passat diumenge 31 de març, a la 1a Cursa Solid&...

Empreses i comerços