Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

El 20 de març comença el 4t Cicle de Joves Intèrprets el 4t Cicle de Joves IntèrpretsUn any més s’inicia el Cicle de Joves Intèrprets a l’Ametlla del Vallès que enguany arriba a la quarta edició, un projecte que és possible gràcies al suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, l’organització de l’Escola Municipal de Música i la col·laboració de l’Ateneu Cingles de Bertí i de Can Draper.

 

El cicle començarà el dimecres 20 de març (a les 19.30h a Can Draper) amb el quintet de metalls “KamBrass”, integrat pels músics Guillem Cardona i Joan Pàmies (trompetes), Maria Servera (trompa), Xavier Gil (trombó) i Oriol Reverter (tuba), que oferiran un passeig musical per diferents èpoques i estils.

 

El 25 d’abril tindrem l’oportunitat d’escoltar el trio de corda “Artio” format pels músics Marc Nogués (violí), Lucía Mullor (viola) i Blai Bosser (violoncel) que ens endinsaran en el classicisme musical.

 

I el 31 de maig, Roger Santacana (vibràfon), Juan Pastor (contrabaix) i Jordi Pallarès (bateria). El seu repertori es basa en una combinació  d’estàndards coneguts de jazz i de composicions dels propis intèrprets.

 

L’equip de professors de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla, amb una llarga trajectòria pedagògica i amb un projecte comú que té com a objectius la sensibilització, la formació i el desenvolupament musical dels alumnes, d'acord amb les possibilitats de cadascú, ha seleccionat aquests joves talents valorant la seva trajectòria interpretativa i la seva projecció professional. Amb aquests concerts volen que el públic gaudeixi de la música i que als alumnes els estimuli a tocar i a progressar.

 

L’escola té una obertura cada vegada més gran a tot el poble, amb la voluntat que tothom en pugui gaudir i que sigui un agent actiu de la vida del municipi. En els darrers anys s’han iniciat projectes nous com el grup de batucada, la coral d’adults, grups instrumentals, classes a l’Escola Bressol Municipal l’Ametller, així com la introducció de nous instruments: arpa, trompeta, trombó i saxo.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Vestits de pel·lícula al Museu Tèxtil de Terrassa

"Vestits de pel·lícula" al Museu Tèxtil de Terrassa En el marc de la XVII Fira...

El Doctor Music Festival acollirà l’electrònic ‘Force Field’ que comissaria Damian Lazarus

Aquest escenari nocturn arrencarà l'11 de juliol, un dia abans que el gruix del festivalEl Doctor Music Festival ha concre...

19 escoles i grups ballaran al carrer pel Dia Mundial de la Dansa

Hi haurà classes obertes el dissabte 27 d'abril, a les 17.30 h, a les places de l'Església i de la Porxada&nb...

Les paradetes de Sant Jordi d'Òmnium al Vallès Oriental

-Un total de 10 paradetes Òmnium arreu de la comarca-Les paradetes comptaran amb material de la campanya "Jo Acuso"-...

Gerard Quintana, Mishima, Pau Roca, Oriol Grau i Manuel Rivas, estaran al Fresc Festival Sabadell 2019

La programació del tercer ‘Festival d’Estiu de Vallès’ inclou 28 espectacles musicals i esc...

Empreses i comerços