Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

El conseller Calvet i l’alcalde Josep Monràs acorden la construcció de 100 pisos socials a MolletEn una reunió celebrada ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, van acordar la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En aquesta trobada, Calvet i Monràs també han parlat del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

 

Pel que fa els terminis de la promoció d’habitatges, que es construiran al barri de Can Borrell, el període serà de tres anys. Aquest s’iniciarà el projecte de la promoció, el vinent començaran les obres i d’aquí dos ja es podran adjudicar els habitatges.

 

Un cop fet l’anunci, Josep Monràs, agraïa “la sensibilitat que ha mostrat el conseller per diferents qüestions que ens afecten a Mollet, i especialment vull agrair l’acord al que hem arribat per desenvolupar aquesta promoció d’habitatges que estarà dirigida especialment als joves i a la gent gran”. Per Monràs “aquest projecte reforçarà les diferents polítiques d’habitatge que des de fa anys portem a terme a la ciutat”.

 

En referència al la rotonda de La Vinyota, durant aquest 2019 es treballarà en el projecte de traçat que, entre d’altres, comportarà incorporar un tercer carril o fer més àmplia la calçada, i s’espera que a finals d’any ja es pugui licitar l’obra”.

 

En aquest cas, Josep Monràs ha qualificat de bona una proposta que “ens aporta una via de solució molt més a prop que ara fa uns mesos i ens permet començar a posar fil a l’agulla per solucionar un dels grans problemes de mobilitat que tenim a la ciutat”.

 

Sobre Gallecs, ja s’està en la fase de redacció i tramitació del Pla Especial que podria quedar aprovat als vols de l’estiu i deixar enllestit, també els propers mesos, el projecte d’abastament d’aigua.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Controls de la qualitat de l’aigua de l'aixeta gratuïts

De maig a setembre s’oferiran controls de qualitat d’aigua als edificis construïts abans del 1980 &nb...

Detingut a Sant Cugat del Vallès un home per estafar més de 20.000 euros a una veïna d’edat avançada

  El detingut aprofitava quan la dona dormia per agafar-li la targeta bancària i fer extraccions al caixer De...

L'Ajuntament de Granollers i la Parròquia de Sant Esteve signen un conveni de col·laboració per a l'ús pedagògic de l'orgue Josep Maria Ruera

Des d’aquest curs els alumnes poden fer classes d’orgue       Els estudiants de l&rsqu...

El proper diumenge 28 d'Abril Aula de So organitza un concert i paellada benèfics per a Proactiva Open Arms i Petits Músics del Món

El proper diumenge 28 d'Abril no només hi ha eleccions sinó que Aula de So organitza un concert i paellada be...

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer 2019

Fins el 7 de juny es poden presentar sol·licituds a l'Agència d'Habitatge de Catalunya   Des del 16 d'...

Empreses i comerços