Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'empresa amb la qual el PSC Parets prometia 575 llocs de treball presenta un preconcurs de creditorsSumem Esquerres a Parets vam demanar al PSC que no arribés a cap acord amb Inkemia i destinés els esforços en fets reals per a les persones de Parets

 

Avui hem conegut que el grup Inkemia, qui va signar un acord amb l'Ajuntament per crear un centre universitari i una acceleradora d'empreses, ha presentat un preconcurs de creditors. Sumem Esquerres a Parets sempre hem criticat aquest projecte del PSC perquè sabíem que estaven venent, una vegada més, fum. I en això ha quedat el gran acord que el PSC Parets anunciava amb Inkemia, en paraules, mai fets, sempre paraules.

El PSC Parets prometia aleshores que aquest projecte generaria 575 llocs de treball i crearia entre 50 i 75 empreses. On són? Sumem Esquerres a Parets vam intentar fer-los veure una altra realitat que tingués com a prioritat la vida real de les persones del municipi i, una vegada més, el temps ens dóna la raó.

Tots recordem com l'any 2015 van col·locar la primera pedra del que seria l'Institut Universitari de Ciència i Tecnologia a Parets. Mai més es va saber res. 

Tots recordem com l'any 2017 van anunciar que el centre universitari arribaria en un any, mai més es va saber res. 

I ara el que se sap és que l'empresa a qui se li concediria la gestió d'aquest centre, Inkemia, qui havia de crear 575 llocs de treball des de Parets, segons publicava el govern del PSC, ha presentat un preconcurs de creditors.


Casandra García, regidora cap de l'oposició i candidata a l'alcaldia per Sumem Esquerres a Parets, creu que és moment de reflexionar i fer un canvi en el govern municipal perquè "creuen que l'Ajuntament és casa seva. Volem arribar al govern de Parets per acabar amb aquest ego i escoltar el que la resta d'elements de la societat paretana té a dir, perquè si el PSC Parets ens hagués escoltat, no portarien des del 2015 prometent centres universitaris i centenars de llocs de treball sense ser capaços de fer-ho realitat. Sembla que el PSC faci moltes coses, perquè donen grans notícies, però aquestes notícies poques vegades arriben a ser realitat. L'acceleradora d'empreses i el centre universitari són un altre exemple. Insistim: els titulars irreals no milloren la vida de les persones, la política de proximitat, sí".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Rufián: "ERC ha posat i ha tret governs aquesta legislatura i si fa falta ho tornarem a fer"

Alerta del "front real i nociu" de PSOE i Cs i avisa Sánchez que haurà d'escollir entre Rivera i EsquerraEl diputat d'ERC...

L'Ajuntament declara, amb el vot en contra de Ciutadans, Parets 'municipi contra el feixisme i el racisme'

  La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Parets del Vallès reunida aquest dijous a la tarda ha aprovat per 1...

La Junta Electoral insta l’Ajuntament de Sant Cugat a retirar la pancarta de suport als presos independentistes

El govern critica el requeriment i esgotarà el termini de 48 hores de què disposa La Junta Electoral de Zona...

Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental retira els llaços grocs de la façana

Els Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental han retirat els sis llaços grocs que fins la set...

Ara Parets ERC proposa declarar ‘Parets municipi contra el feixisme i el racisme, i en defensa de la convivència i la diversitat’

Ara Parets Esquerra Republicana ha presentat una moció per tractar en la Junta de Portaveus de març on demana...

Empreses i comerços