Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet commemora el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, per donar visibilitat a les desigualtats de gènere

28 Febrer 2019 Redacció:



 

Mollet commemora el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, per donar visibilitat a les desigualtats de gènere

 

L’Ajuntament de Mollet, entitats i ciutadania han organitzat un munt d’activitats, durant tot el mes que ve, per commemorar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. Es tracta de donar visibilitat a les desigualtats de gènere i seguir avançant per eradicar-les.

 

El programa d’activitats començarà l’1 de març amb les exposicions De bat a bat i Obrint calaix, organitzades per l’Associació de Dones Artistes de Mollet CREA, que enguany celebra el seu 20è aniversari. La programació també compta amb la participació de l’Associació de Dones Àgora, que ha preparat dues xerrades; una, sobre la mercantilització del cos de les dones i l’altra sobre la gestació subrogada.

 

El 8 de març és l’epicentre del Dia Internacional de les Dones que a Mollet del Vallès se celebrarà amb la tradicional lectura del manifest, a la plaça Major, a les 12 h.

 

Un dels objectius principals de les polítiques d’igualtat de gènere desplegades de l’Ajuntament de Mollet del Vallès és posar de relleu el paper de la dona a la nostra societat, visualitzar-lo, trencar estereotips culturals, promoure la igualtat d’oportunitats i eradicar les violències masclistes, una temàtica que també està inclosa en la programació del 8 de març.

 

Així, un any més, aquest 2019 s’ha treballat amb els homes que formen part dels clubs esportius del municipi. D’aquesta feina n’ha sortit la gravació d’uns vídeos de denuncia que pretenen sensibilitzar sobre les agressions sexuals i les violències masclistes.

 

A Mollet, dones al poder

El 60% de la plantilla de l’Ajuntament molletà està formada per dones i el 40% per homes. A més a més, el 70% dels càrrecs directius l’ocupen dones.

 

La commemoració del Dia Internacional de les Dones a Mollet s’allargarà fins el 29 de març. Podeu consultar totes les activitats al web municipal www.molletvalles.cat

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès