Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Montoro diu que el Govern podia "defraudar o enganyar" per destinar diners a l'1-O tot i el control "total" dels comptes

27 Febrer 2019 Redacció:



L'exministre d'Hisenda insisteix al Suprem que la Generalitat "no tenia la possibilitat de convocar un referèndum amb pressupost"
 
L'exministre d'Hisenda Cristóbal Montoro ha apuntat al Suprem que el Govern ha pogut cometre malversació perquè podia "defraudar o enganyar" per destinar diner públic a l'organització de l'1-O, tot i el "control total" de les finances aplicat per l'Estat des de l'estiu del 2017. "Una cosa és el control comptable i una altra les investigacions als tribunals", ha apuntat durant el seu interrogatori. En aquest sentit, ha recordat que des del seu ministeri s'han presentat fins a set denúncies (quatre davant la fiscalia general i tres al Tribunal de Comptes) per "irregularitats" detectades. I ha explicat també que "personal qualificat" del ministeri presta assessorament en aquestes investigacions. Ara bé, ha insistit que el control de les finances va funcionar i que la Generalitat "no tenia la possibilitat de convocar un referèndum amb pressupost".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès