Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El I Concurs de DJ's de Bigues i Riells ja és aquí

21 Febrer 2019 Redacció:



Aquest dissabte 23 de febrer es viurà la primera competició d'aquestes característiques al Teatre Auditori Polivalent

 

L'Ajuntament de Bigues i Riells organitza el primer Concurs de DJ's del municipi, des de la regidoria de Cultura i des de la regidoria de Joventut. José Gómez, regidor de Cultura, ha destacat la seva voluntat d': "Oferir contingut per a tots els gustos al nou Teatre Auditori Polivalent, per tal de garantir que s'erigeix com un espai on tothom pot trobar el seu nínxol cultural".

 

La competició tindrà lloc aquest dissabte 23 de febrer al Teatre Auditori Polivalent a les  21.00 hores. L'Associació Riells Actiu col·labora activament amb aquesta iniciativa.

 

Els requisits

 

Els participants del concurs de discjòqueis han de tenir més de 16 anys i un mínim d’experiència prèvia. Les sessions han de ser de 15 minuts i s'han de dur el dia 23 de febrer. El Consistori posa a disposició dels participants una cabina amb un equip Pioner 2000 per poder punxar.

 

El premi del concurs serà una taula de mescles Pioneer DDJ 400 i l’oportunitat de punxar a la festa de Carnestoltes, que es farà al mateix Teatre Auditori Polivalent, el dissabte 2 de març.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la sessió final del Dj Enric Font, el 23 de febrer.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès