Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els quatre nedadors del Club Natacio Granollers amb la selecció catalana aixequen el títol de campions d’Espanya per Comunitats

19 Febrer 2019 Redacció:



La selecció catalana, amb quatre nedadors del Club Natació Granollers, va conquerir el Campionat d’Espanya per Comunitat Autònomes que va tenir lloc del 15 al 17 de febrer a Castelló. El júnior Lluís Escrits, i els infantils Hugo Teixell, Marcel Vigara i Estel Xuan Galo, van contribuir a l’èxit de Catalunya, que va aixecar el títol del Campionat, en la classificació conjunta.

Per categories, Escrits també es va proclamar campió d’Espanya amb la selecció catalana júnior; mentre que els infantils, es van fer el bronze. L’entrenador del CNG, Joan Serra, també va estar convocat per la Federació Catalana de Natació, per a formar part de l’equip tècnic en aquesta competició.

Amb els quatre nedadors, el CNG ha estat el segon club català amb més representació a la selecció per a afrontar aquesta competició, per sota del Sant Andreu, amb sis nedadors. Una convocatòria que confirma la bona salut de la secció esportiva de natació, que està realitzant una gran feina amb la base, gràcies a la qual acaben nodrint les diferents seleccions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès