Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sumem Parets entrega 600 € a associacions amb projectes solidaris 

Sumem Parets premia amb 600 euros les entitats del municipi que realitzin projectes altruistes. Ho fan a través del concurs 'Impulsa Parets', que arriba a la seva tercera edició, amb el qual cedeixen part dels seus ingressos com a formació política a les entitats i associacions del municipi perquè puguin finançar els seus projectes.


Qualsevol entitat vinculada a Parets que tingui un projecte d'àmbit social, cultural o medi-ambiental, pot presentar-se al concurs. Entre tots els projectes solidaris, Sumem Parets farà una votació per atorgar el premi de fins a 600 € a l'entitat guanyadora. Els diners que donen a les entitats procedeixen de l'aportació que el partit rep com a grup municipal, i de la donació de 200 € que la regidora de Sumem Parets, Casandra Garcia, té assignada com a Portaveu, i que dóna voluntàriament per a les entitats i associacions de Parets.

En ser preguntada per aquesta iniciativa, Casandra Garcia, de Sumem Parets, ha explicat que el teixit associatiu del municipi "fa una feina de valor incalculable i això s'ha de reconèixer, perquè els veïns i veïnes estem per ajudar-nos, de fet això és el que més m'agrada de les associacions de Parets, que compartim l'objectiu comú de millorar la vida de les persones. A qui no li agrada formar part d'això d'una manera o una altra?", ha afegit.

Les associacions tenen fins al 30 de març per presentar el seu projecte. El 3 d'abril s'escolliran els 3 finalistes i, entre el 9 i el 10 d'abril, s'atorgarà el premi econòmic a l'entitat guanyadora. Per participar, cal escriure un correu electrònic a l'adreça podemparetsdelvalles@gmail.com amb les dades de l'entitat. Les bases íntegres del concurs es poden descarregar al web http://sumemparetspodem.cat/impulsa-parets.

 

La primera edició del concurs la va guanyar l'associació AMACAT, dedicada, entre altres tasques, a la inclusió laboral de persones amb necessitats especials. La segona edició va premiar l'associació paretana Triple Bàsquet, vinculada al Bàsquet Parets, que treballa per la integració i la inclusió de persones amb discapacitat a través de l'esport.

L'acte ha servit, a més, per presentar el Mercat Solidari
Com ja va passar l'any 2016, Sumem Parets ha organitzat un Mercat Solidari, enguany, ple de novetats. Es farà el 30 de març a la plaça de la Vila on hi haurà paradetes de les associacions i entitats municipals i un escenari amb intervencions de luxe, com ara la conferència que es farà per part de l'ONG Open Arms; una actuació de la colla castellera de Parets, els Manyacs; actuacions musicals del Centre d'Estudis Musicals Maria Grever; i altres sorpreses que l'organització està ultimant i que donarà a conèixer en detall d'aquí a uns dies.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Marta Pessarrodona: "Els poetes catalans actuals no tenim cap mèrit perquè tenim una tradició riquíssima"

La poeta publica l'antologia 'A favor nostre' i el poemari 'Variacions profanes'La poeta, assagista, narradora, traductora ...

Una lona de disseny cobreix la façana de l’edifici de Mollet Hub

A partir d’aquest dijous, una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Jaume I, nº ...

Ingressa a pressó l´home a qui li consten diversos antecedents, va cometre sis dels robatoris a hotels de les ciutats de Granollers i Mollet del Vallès al Vallès Oriental i a les ciutats de Sabadell

 El lladre intimidava les víctimes ruixant-les amb un líquid inflamable i amb un ganivet de grans dimens...

Dimarts,que ve tindrà lloc la lectura del pregó de Carme Climent encetarà la 69a Fira i Festes de l'Ascensió

Dimarts, la lectura del pregó de Carme Climent encetarà la 69a Fira i Festes de l'Ascensió La pregone...

Grifols invertirà 1.400 MEUR fins l'any 2022 i es proposa consolidar la seva presència a Xina

La companyia destinarà 10 MEUR a construir una nova fàbrica de diagnòstics als terrenys de Lliça de VallGrifols destina...

Empreses i comerços