Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El porter de l´equip infantil de waterpolo Dídac Garcia, en el punt de mira de la selecció infantil

13 Febrer 2019 Redacció:



El porter de l’equip infantil del Club Natació Granollers, Dídac Garcia, ha estat convocat pel comitè de waterpolo de la Federació Catalana de Natació (FCN) per a participar, el proper 14 de febrer, a un entrenament que es portarà a terme al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i que té com a objectiu la detecció i el seguiment de talents. Es tracta d’una sessió de tecnificació, on hi participen un total de 18 jugadors infantils procedents de diferents clubs catalans per tal de poder valorar la progressió dels esportistes i acabar de configurar una selecció infantil que participi, representant Catalunya, en les competicions programades per aquesta temporada.

 

L’absolut Guido Martino, a la Copa Intercontinental amb Argentina

La Confederación Argentina de Deportes Acuáticos ha requerit al jugador absolut de 1a Divisió del Club Natació Granollers, Guido Martino, per a formar part de la selecció argentina de waterpolo que participarà a la Copa Intercontinental FINA 2019, que tindrà lloc a la ciutat de Perth, Australia, del 26 al 31 de març.

Fa dos anys que Martino, de 20 anys, va venir d’Argentina a viure a Granollers, per tal de jugar amb l’equip absolut del CNG. Prèviament va venir en dues ocasions al CNG, a participar als stage de tecnificació que organitza el Club per a jugadors argentins, quan era cadet i juvenil. Recordem que fa anys que el CNG col·labora amb la Confederación Argentina i amb altres clubs del país amb l’objectiu d’impulsar la trajectòria esportiva dels jugadors amb l’assessorament i formació tècnica d’una entitat de referència com és el Club Natació Granollers. Un tipus de col·laboració que, a més a més, permeten al Club fer el seguiment de l’evolució dels jugadors que participen a l’stage, per fer contactes i fitxatges. El de Guido Martino n’és un clar exemple.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès