Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Creació de música electrònica en família al primer DiverDivendres de l'anyPetits i grans podran experimentar amb instruments i instal·lacions de l'Orquestra Electrònica del Vallès  

Entre febrer i juny, els centres cívics proposen una nova tanda de DiverDivendres, activitats familiars gratuïtes -algunes amb inscripció prèvia-  al voltant de la música, els contes, la cuina... que es faran a diferents equipaments de la xarxa.

El primer DiverDivendres arriba el 15 de febrer, de 17.30 a 19.30 h, amb un seguit d'instal·lacions interactives de música electrònica que permetran a petits i grans experimentar i crear música a temps real. És una proposta adreçada a famílies amb infants de 8 a 11 anys, que es farà al Centre Cívic Nord amb accés per ordre d'arribada. L'activitat es fa amb el suport de l'Orquestra Electrònica del Vallès.

El 15 de març, de 17.30 a 18.30 h, el Centre Cívic Can Gili acull la sessió DiverContes: contes de nenes valentes, narrats per Sara Genovart, pensats per a famílies amb infants de 5 a 11 anys. Les properes propostes seran els dies 26 d'abril al Centre Cívic Can Bassa ("Crea el teu minihort en família", amb Laura Baños, d'Arrels i Brots) i 17 de maig al Centre Cívic  Can Gili ("Sandvitxos originals", amb la cuinera Elena Matencio). Per a aquestes dues activitats caldrà fer inscripció, trucant als tels. 938 706 203 (Can Bassa) i 938 499 045 (Can Gili).  

Els DiverDivendres es tancaran amb un espectacle de música i dansa a la plaça Sant Miquel el dia 7 de juny (17.30 h), a càrrec del grup d'animació infantil Ail´as.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

S.A exhaureixen entrades al concert de dissabte a Granollers

Soziedad Alkoholika ho va petar dissabte a la sala Nau B1 de Granollers.Entrades exhauri...

L’Orquestra Jove de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany s’estrena a La Mitja

Redacció La formació actuarà aquest dissabte, dia 16, juntament amb els Amics de la Unió i l&r...

L’Any Colla de Sabadell commemorarà arreu del país els cent anys del cèlebre grup d’intel·lectuals

L’heterogeni col·lectiu va revolucionar el panorama cultural sabadellenc durant els anys 1920Sabadell i altres municipis...

El CoNCA reclama més "múscul" jurídic i financer per al mNACTEC

L'organisme veu una "disfunció" entre els recursos del museu i el seu rol com referent nacional de la ciència...

Antonio Orozco exhaureix les entrades dels seus dos concerts a Granollers

L’artista actua aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers. Antonio Orozco torna a l’escenari del Teatre...