Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Taller RecurSOS, a l'Aula del parc de Sta PerpètuaLa programació de l’Aula del parc continua aquest diumenge 9 d'octubre amb el taller familiar RecurSOS. L'activitat té per objectiu explicar que les decisions de les persones tenen conseqüències i planteja jocs per gestionar els recursos de manera intel·ligent per poder mantenir el planeta viu. El taller tindrà lloc de 10.30 a 12.30 hores. Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat.

La Regidoria de Medi Ambient dedica aquest mes d'octubre la programació de l'Aula del parc als Residus, en el marc de la campanya de sensibilització que està duent a terme. Les següents activitats tindran lloc els dies 16 d'octubre, amb el taller Ni un gra d'arròs, i 23 d'aquest mes, amb la Festa del reciclatge. Els tallers compten amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio.

D'altra banda, una trentena de persones va participar diumenge en el primer taller d'aquest mes dedicat als residus. La Gota Carlota va ser el títol escollit per ensenyar a infants i adults que totes les partícules estan connectades i formen part d'un tot, aigua, aire i matèria. Les famílies, separades en dos grups segons l'edat dels infants, van conèixer a través de tres recorreguts diferents els cicles d'una partícula d'aigua, una d'aire i una de matèria i van conèixer com aquestes partícules formen part de tot també dels éssers humans. Aquestes recorreguts es van fer al parc de la Ribera. El taller va finalitzar amb una activitat a l'Aula del Parc que va consistir en elaborar plastilina amb matèries naturals amb l'objectiu d'eliminar-ne l'ús de la tradicional feta a base de petroli.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

-S'ha acabat- denuncia a la Fiscalia que es mantenen pintades independentistes a la UAB

L'entitat creu que pot haver un delicte de desobediència després que la Junta Electoral Provincial de Barcelo...

Tres afectats per càncers de la sang creuen en bici el desert dels Monegres per visibilitzar la malaltia

Són de l'Arboç, Rubí i Múrcia i volen donar a conèixer el cinquè càncer m&...

Investigadors catalans identifiquen teràpies d’estimulació sensorial per tractar la disfàgia post-ictus

La dificultat per tragar aliments no està només associada a un problema muscular, segons un estudi de l&rsquo...

La policia expulsa de la sala un exregidor de la CUP de Sabadell per dur 'Llibertat presos polítics' a la samarreta

Albert Boada relata que l'han amenaçat de detenir-lo per desordres públics La policia ha expulsat de la sala...

Barcelona assoleix el major impacte econòmic en turisme de reunions de tota la història i tanca el 2018 amb 1.900 MEUR

L'estada mitjana s'ha allargat fins els cinc dies i la despesa extra-hotelera s'ha situat en el 188,69 euros per dia Barce...

Empreses i comerços