Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Fernández, sobre el recurs de Puigdemont al TC: “Hem assistit a un dels episodis més delirants de la política europea”

22 Gener 2019 Redacció:



 

El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha assegurat que el recurs presentat per Carles Puigdemont al TC contra l’acord de la Mesa que tombava la delegació de vot dels diputats processats és “un dels episodis més delirants de la política de tot Europa”. “Una persona s’adreça al Tribunal Constitucional, que prèviament ha anomenat feixista, per reclamar els drets constitucionals d’una constitució que no reconeix.

És tant delirant que només li podia passar pel cap a Puigdemont”, ha etzibat Fernández aquest dimarts al vespre en declaracions als mitjans abans d’un acte a Sant Cugat del Vallès. El líder dels populars ha carregat també contra les discrepàncies entre JxCat i Esquerra i ha assegurat que “tot el que està passant a Waterloo està en plena descomposició”.

Fernández ha criticat durament la denúncia de l’ex president Puigdemont, retraient-li que s’adreci a un tribunal “que diu que es feixista”. “No només això, sinó que s’hi adreça per denunciar als seus propis companys de partit membres de la Mesa, que son uns quants, i als socis de govern, inclòs al senyor Torrent”, ha reblat, insistint que la situació és “delirant”.

Després de la denúncia i de les contradiccions entre JxCat i ERC, el líder popular ha assegurat que “Catalunya ja no és líder en innovació tecnològica, sinó en innovació del ridícul polític mundial”.

D’altra banda, preguntat per la vaga dels taxistes i les negociacions amb la Generalitat per regular els VTC (vehicles de lloguer amb conductor), Fernández ha acusat el govern de Quim Torra de “voler treure’s de sobre” les competències que li va delegar l’estat espanyol en aquesta matèria.

Segons el president popular, “a Torra li fa mandra tot allò que no sigui mirar a Waterloo”, i ha “exigit” a l’executiu català que “millori la gestió” del sector del taxi i els VTC.Alejandro Fernández ha fet aquestes declaracions abans d’encapçalar l’acte de presentació d’Àlvaro Benejam com a cap de llista de les eleccions municipals del PP a Sant Cugat del Vallès davant més d’un centenar d’assistents.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès