Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses renova la col•laboració i dóna 10.000 euros a la Fundació el XiprerL’Ajuntament i el Xiprer renoven la col·laboració per ajudar en les diferents despeses derivades de l’atenció als veïns de les Franqueses.

La Fundació el Xiprer ha atès durant el darrer any a 460 franquesins a proposta de l’àrea de Polítiques Socials del municipi . La fundació i l’Ajuntament col·laboren des de fa temps i avui han prorrogat el conveni de col·laboració per al repartiment d’aliments per un any més. A més, el consistori ha aportat 10.000 euros per a l’atenció de les necessitats bàsiques dels ciutadans de les Franqueses.

L’actual conveni  estableix que el Xiprer s’encarregui, des del magatzem que la fundació té al municipi, de repartir els lots d’aliments entre els usuaris que serveis socials de les Franqueses derivi i de fer-ho amb el suport de la plataforma informàtica eQuàliment; també, de donar servei al menjador social i del suport a la integració social als franquesins que ho necessitin.

En l’acte d’entrega del xec hi ha assistit l’alcalde, Francesc Colomé, la presidenta de la Fundació el Xiprer, Mercè Riera, així com el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez ii la gerent de la fundació, Natàlia Sanchís. Tots han destacat la importància de la feina que s’està duent a terme i les millores de coordinació entre ambdós ens.

Durant el passat 2018, el Xiprer va atendre a més de 3000 persones de diferents municipis. Una entintat que neix de la inspiració de fer una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Mor un motorista en xocar frontalment amb un camió a la C-35 a Llinars del Vallès

Un motorista ha mort aquest dissabte al matí en xocar frontalment amb un camió a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès O...

Educació garanteix places per a tots els germans d’alumnes preinscrits a P3 a l’escola La Trama de Sabadell

El Departament demanarà un augment de ràtio si els 29 sol·licitants formalitzen la petició per accedir al centreEl Depa...

La jutge del cas Mercuri tanca la instrucció de les peces dels abocaments a Can Xupa i dels favoritismes a Sitjas Motor

S’investiguen 17 responsables polítics, càrrecs públics i empresarisEl jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell ha...

En llibertat un dels dos empresonats per la violació múltiple de Sabadell

L'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell cap de les mostres genètiques analitzades El jutjat d'instruc...

Sàmper estudia denunciar el guàrdia civil que l’ha acusat d’”animar” els manifestants del registre a Unipost

El portaveu del PDeCAT a Terrassa diu que la declaració del testimoni és “falsa” El portaveu del...

Empreses i comerços