Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses renova la col•laboració i dóna 10.000 euros a la Fundació el XiprerL’Ajuntament i el Xiprer renoven la col·laboració per ajudar en les diferents despeses derivades de l’atenció als veïns de les Franqueses.

La Fundació el Xiprer ha atès durant el darrer any a 460 franquesins a proposta de l’àrea de Polítiques Socials del municipi . La fundació i l’Ajuntament col·laboren des de fa temps i avui han prorrogat el conveni de col·laboració per al repartiment d’aliments per un any més. A més, el consistori ha aportat 10.000 euros per a l’atenció de les necessitats bàsiques dels ciutadans de les Franqueses.

L’actual conveni  estableix que el Xiprer s’encarregui, des del magatzem que la fundació té al municipi, de repartir els lots d’aliments entre els usuaris que serveis socials de les Franqueses derivi i de fer-ho amb el suport de la plataforma informàtica eQuàliment; també, de donar servei al menjador social i del suport a la integració social als franquesins que ho necessitin.

En l’acte d’entrega del xec hi ha assistit l’alcalde, Francesc Colomé, la presidenta de la Fundació el Xiprer, Mercè Riera, així com el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez ii la gerent de la fundació, Natàlia Sanchís. Tots han destacat la importància de la feina que s’està duent a terme i les millores de coordinació entre ambdós ens.

Durant el passat 2018, el Xiprer va atendre a més de 3000 persones de diferents municipis. Una entintat que neix de la inspiració de fer una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Citen a declarar tres membres del CDR per l'aixecament del peatge de La Roca durant l'operació tornada de Setmana Santa

Abertis va denunciar el "trencament i retirada" de barreres al 'AP-7Tres membres del CDR del Baix Montseny han estat citats...

Un estudi de la UAB al Maresme i el Vallès Occidental constata desprotecció de l’alumnat amb risc d’abandonament escolar

Els estudiants amb més perill de deixar l’escola són els nois de classe obrera i d’origen estrang...

Els veïns de Matadepera exigeixen més seguretat davant l’onada de robatoris que pateix el poble

Els afectats es concentren davant la Policia Local lamentant que el temps de resposta dels agents és una “verg...

Mor un noi de 14 anys atropellat per un tren mentre caminava per les vies a Gualba

El menor anava amb un amic Mor un noi de 14 anys atropellat per un tren mentre caminava per les vies a Gualba (Vallè...

Els robatoris en domicilis a Sant Cugat del Vallès van disminuir el 2018 per primer cop en 12 anys

Els Mossos d'Esquadra en van registrar 664, un 5% menys que l'any anterior Els robatoris en domicilis a Sant Cugat del Val...