Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

El km 13 de la Mitja, als Gorcs, es dedica a José Manuel RodríguezL’homenatjat ha col·locat la placa commemorativa acompanyat d’amics, familiars i alcaldes.

José Manuel Rodríguez, veí de Canovelles, ha rebut un homenatge per part de la Mitja amb la col·locació de la placa del quilòmetre 13 d’aquest clàssic de l’atletisme vallesà. Rodríguez destaca per la seva implicació amb l’atletisme i amb la prova des de fa anys, primer com a corredor i ara, com a dinamitzador dels entrenaments al seu municipi i com a gran col·laborador amb el món esportiu de Canovelles.

Durant la cerimònia, a més de parlar de tots els mèrits de Rodríguez per rebre el reconeixement, també s’ha parlat d’un dels equipaments esportius més importants pels aficionats a córrer que s’estan realitzant a la comarca, el circuit del futur Parc de la Verneda i el Falgar de les Franqueses. Un espai que quedarà enllestit al març i que dotarà el municipi i la comarca d’un recorregut amb il·luminació en un entorn natural.

La cerimònia s’ha celebrat als Gorcs, les Franqueses, i han estat presents familiars, amics, representants de diversos clubs atlètics, els alcaldes de les Franqueses, Canovelles i Granollers, Francesc Colomé, Emili Cordero i Josep Mayoral i els regidors d’Esports de les Franqueses i la Garriga, Juan Antonio Corchado i Joan Esteban.

Els representants de la Mitja han aprofitat l’acte per anunciar que el proper homenatge, el km 14, es dedicarà a Margarita Arderiu.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Adrià Figueras, del Club Balonmano Granollers, i Laura Terradas, del Club Triatló Granollers, millors esportistes 2018 de Granollers

El jurat de la Festa de l'Esport també ha premiat les promeses esportistes Aitor Rama, del Club Natació Grano...

Chase Carey i el president Torra es reuneixen per iniciar la negociació de la renovació de la Formula 1®

  Aquesta trobada posa de manifest la voluntat de Catalunya de seguir celebrant el Campionat del Món de Formul...

El nedador Albert Cabezuelo, de Parets, va participar al campionat estatal de natació, celebrat al Club Natación Santa Olaya, Gijón

XXXIX Campeonato de España infantil de natación La setmana passada durant els dies del 14 al 17 de mar&cced...

Exit de la 1ª Cursa Fórmula Catalunya 2019 'Memorial Martí Carandell Calvet

El diumenge 10 de març, al traçat D del Kartodrom Catalunya de Lliçà de Vall, es va donarel tre...

Els nedadors alevins del Vallès s’entrenen al CNG

Una seixantena de nedadors de categoria aleví, de 7 dels clubs que formen part de la Delegació delVallè...

Empreses i comerços