Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Tres detinguts per un robatori en una entitat bancària de Sant Fost de Campsentelles

5 Gener 2019 Redacció:



Els Mossos d'Esquadra els van interceptar després d'una persecució

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquesta setmana tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en una entitat bancària de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). Segons fonts policials, es tracta de tres persones de 54, 32 i 23 anys, tots de nacionalitat Bòsnia i veïns de Barcelona i Badalona que haurien forçat de matinada l'expenedor de bitllets de l'entitat i que van abandonar el lloc en activar-se l'alarma deixant-hi diverses eines abans de l'arribada dels Mossos.

Els sospitosos, amb nombrosos antecedents, van fugir en direcció a Santa Coloma de Gramenet per la BV-5001. Els agents van muntar un dispositiu fins que van detectar un vehicle ocupat per quatre persones que circulava a gran velocitat i que en veure la presència policial va fugir circulant en direcció contrària i saltant-se semàfors en vermell.Finalment, dues dotacions policials van poder aturar el vehicle a Santa Coloma de Gramenet.

Després d’un intens seguiment policial en què el cotxe dels detinguts va envestir dues dotacions policials, els agents el van poder aturar. En aquest moment, els quatre ocupants van fugir corrents en diverses direccions i després d’una persecució a peu els agents van poder detenir tres dels quatre integrants del grup.

En l'escorcoll del cotxe, van localitzar diverses eines i guants que podien ser utilitzats per cometre robatoris. Com a conseqüència de la persecució, tres agents van resultar ferits lleus i han hagut d'agafar la baixa laboral mentre que els dotacions policials van patir danys importants.

Aquest divendres, els detinguts van passar a disposició judicial pels presumptes delictes, entre d'altres, d’un robatori amb força a entitat bancària, delicte de conducció temerària i atemptat a agents de l’autoritat i danys, i van quedar en llibertat per ordre del Jutjat de Guàrdia de Santa Coloma de Gramenet.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès