Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mor la passatgera de 92 anys veïna de Caldes de Montbui a la C-58

2 Gener 2019 Redacció:



No portava el cinturó de seguretat i ha perdut la vida en el trasllat cap a l'hospital

La passatgera de 92 anys d'un cotxe ha mort aquest dimecres després de xocar amb un camió que estava aturat per una avaria al quilòmetre 0,5 de la C-58, a l'altura de Barcelona.

L'anciana, veïna de Caldes de Montbui, no portava el cinturó de seguretat i ha perdut la vida en el trasllat cap a l'hospital. La conductora del vehicle, de 70 anys i filla de la víctima, ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron.

El camió estava aturat al voral de la carretera amb les llums d'emergència posades. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12.50 hores.

Aquesta és la primera víctima per accident de trànsit en vies interurbanes d'aquest 2019.(Aquesta notícia afegeix informació sobre el lloc on vivia la víctima mortal de l'accident) Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’han tallat els dos carrils de la via que porten cap a la C-33 en sentit nord.

Això ha provocat 8km de retencions a la Ronda Litoral de Barcelona en sentit Besòs.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès