Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Cugat fa un decret per regular l'ús del patinet elèctric

19 Desembre 2018 Redacció:



En els propers dies iniciarà una campanya per informar els ciutadans sobre les normes de circulació d'aquests vehicles

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), ha emès un decret per regular l'ús del patinet elèctric a la ciutat. Ho ha explicat l'alcaldessa de la població, Carmela Fortuny, que ha indicat que és un primer pas per "normativitzar" la circulació d'aquests vehicles.

Tot plegat a l'espera de poder aprovar una normativa municipal pròpia, que segons la batlle "s'inspirarà en la que està eleborant l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). En els propers dies arrencarà una campanya per informar la ciutadania sobre les normes de circulació dels patinets a la localitat.

"El decret estableix per on poden anar i a quina velocitat, entre d'altres aspectes", ha apuntat Fortuny. Amb la mesura l'executiu local vol "avançar-se per trobar un equilibri entre aquest mitjà de transport i els vianants", ja que la previsió és que la xifra de patinents vagi en augment.

Carmela Fortuny ho ha anunciat en un contacte amb periodistes que s'ha celebrat aquest dijous a la ciutat. "Estem a l'espera d'una ordenança municipal que ha d'estar aprovada per l'AMB, però mentrestant els patinets arriben", ha remarcat l'alcaldessa que ha destacat la importància d'informar la ciutadania sobre aquests vehicles.

"Per sort tenim una ciutat que orogràficament permetrà que aquests vehicles puguin desplaçar-se per la població, però hauran de fer-ho amb equilibri amb els ciutadans que van a peu", ha considerat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès