Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell celebra la condemna de Bustos que ajuda a "tancar una etapa de males pràctiques" per evitar "que torni a passar"

14 Desembre 2018 Redacció:



L'ealcalde de Sabadell haurà de fer front a tres anys de presó i vuit anys d'inhabilitació de càrrec públic

L'Ajuntament de Sabadell es mostra satisfet amb la sentència del 'cas Mercuri' que condemna l'exalcalde de la ciutat, Manuel Bustos, a tres anys de presó per dos delictes de tràfic d'influències.

"Teníem un encàrrec ciutadà de tancar una etapa de males pràctiques per iniciar-ne una de nova en què això no torni a passar", ha explicat Joan Berlanga, tinent d'alcalde i regidor delegat de Transparència que ha remarcat que "quan les persones escullen els seus representants esperen la màxima exigència ètica".

El consistori vallesà exerceix l'acusació particular en aquesta peça del 'cas Mercuri' en considerar que els interessos de l'Ajuntament, i per tant de la ciutat, han estat "lesionats" i que cal "exigir les compensacions necessàries per als recursos públics".

La sentència que l'Audiència de Barcelona ha fet pública aquest divendres fa referència a la peça 30 del 'cas Mercuri', que investiga la retirada de denúncies de trànsit a l'entorn familiar de l'exalcalde Manuel Bustos l'any 2012.

"Estem convençuts que la ciutadania opina, com nosaltres, que aquestes coses no es poden tolerar i que han de tenir conseqüències.

Perdonar unes multes arbitràriament és, entre altres coses, una enorme manca de respecte per a la ciutadania i per al servei públic", ha valorat Joan Berlanga, tinent d'alcalde i regidor delegat de Transparència .

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès