Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers comença a bullir d'ambient i activitats de Nadal

14 Desembre 2018 Redacció:



Els dies 15 i 16 de desembre la ciutat s'omplirà d'una pila d'actes per a totes les edats.

3 de Desembre 2018

+

Aquest cap de setmana Granollers bullirá de Nadal. El dissabte 15 de desembre tots els vianants que passegin per la plaça de les Olles podran degustar Les delí­cies de Nadal: el tradicional caldo de Nadal. Per 18è any consecutiu, l'Associació de Veins de Granollers Centre, oferirà el brou de 10 a 20 h. El caldo es cuina amb l'olla que durant tot l'any es guarda al subòl de la mateixa plaça. 

En un altre punt de la ciutat, a la plaça de la Llibertat, els veins i veines de l'AV Congost organitzaran el Mercat de Santa Llúcia durant tot el dissabte. A més, a les 13 h, la ciutadania podrà visitar el Pessebre Vivent i a les 20 h gaudir de la cantada de nadales Zambomba flamenca.

L'oferta musical i escènica del cap de setmana també arriba carregada. Els Pastorets de l'Hospital tornaran a pujar dalt de l'escenari el dissabte 15, a les 11 h, i el diumenge 16, a les 17 h, a la Sala d'actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá. Aquesta representació del conte de Folch i Torres compta amb més de cent professionals del centre sanitari. 

El dissabte 15 es representarà  Trencadí­s de danses, a les 17 h, al Teatre Auditori de Granollers. L'espectacle comptarà  amb les orquestres, conjunts instrumentals i corals de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera i els ballarins de l'escola de dansa Àgueda Murillo i Big Potters. 

El diumenge 16 hi haurà  tres concerts a la ciutat:

- Concert de Nadal de l'escola de música Art-9, a les 12 h, a la Sala Tarafa. Amb les corals Minis, Petits, Interludi, Adults i el Cà­rcol Badaloní com a coral convidada. 

- Concert de Nadal dels Amics de la Unió al Teatre Auditori de Granollers.  A les 12 h, La Carta, una cantata de Jordi Arcusa amb les corals Minimúsics i Inicis. A les 19 h, Missa de la Pau de Bob Chilcott amb les corals Petits Cantors, Allegro, Plèiade, Orquestra de Cambra Amics de la Unió, Jove, Gospel Rock i Mixt. 

- Concert de la 34a Trobada de corals de Pueri Cantores, a les 17.30 h, a la Parròquia de Sant Esteve. Concert amb els cors de la Federació Catalana de Pueri Cantores organitzada per la Coral Albada, la Coral Sol Ixent i el Cor Rogent de Granollers. 

Pel que fa a les activitats de caire esportiu, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre es celebrarà  el Festival de Nadal de patinatge artístic a càrrec de l'ASOPAG.

La Tèrmica dels gregorins i les gregorines 

El dissabte 15, de 18 a 20 h, i el diumenge 16, d'11 a 13 h, els nens i nenes, amb la seves famí­lies, podran presenciar en directe els preparatius dels gregorins i gregorines, els ajudants del patge Gregori, a la Tèrmica de Roca Umbert Fàbrica de les Arts perquè ningú es quedi sense regals aquest Nadal. Els infants podran visualitzar un vídeo del patge Gregori i conèixer un dels seus ajudants que els hi ensenyarà  com es treballa a la zona de les calderes. A més, a l'espai de distribució elèctrica trobaran l'enginyera que controla les màquines i que els hi explicarà  temes relacionats a l'energia. Els infants que no hi puguin assistir aquest cap de setmana, tindran una altra oportunitat el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre en el mateix horari. L'Esbart Dansaire de Granollers col·labora amb aquesta activitat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès