Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Càrregues policials i contenidors cremats a Terrassa després d'una manifestació de VOX a favor de la Constitució

6 Desembre 2018 Redacció:



Els agents han carregat contra membres de col·lectius antifeixistes

Els Mossos d'Esquadra han efectuat diverses càrregues contra membres de col·lectius antifeixistes que es manifestaven contra un acte convocat per VOX a la Plaça Primer de Maig de Terrassa per commemorar els 40 anys de la Constitució espanyola.

Els manifestants contra la concentració del partit d'extrema dreta han cremat alguns retrats del rei, banderes espanyoles i alguns exemplars de la Constitució, i han cridat consignes com "Fora feixistes dels nostres barris", "Ni un pas enrere contra el feixisme".

En finalitzar la concentració, els agents han carregat contra els manifestants, que segons fonts policials han llençat pedres, llaunes de cervesa i diversos objectes contra la línia policial, a més de cremar alguns contenidors. De moment, no consten ferits ni detinguts.

Aquest matí, en una altre acte del partit de Santiago Abascal a la Plaça 1 d'Octubre de Girona també s'han produït càrregues policials contra els manifestants antifeixistes, amb més d'una quinzena de ferits, que també protestaven contra la presència de Vox.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès