Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Torna l’Open les Franqueses d’slot

4 Desembre 2018 Redacció:



Els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre el Centre de Modelisme les Franqueses acollirà el campionat estatal de velocitat 1/24 i “Z” en pista de fusta.

Aficionats al modelisme en cotxe i, en concret, a l’slot es donaran cita durant el pont de desembre a les Franqueses. Per 6è any consecutiu, el Centre de Modelisme les Franqueses organitza el campionat estatal en les categories 1/24 i “Z” en pista de fusta.

Les competicions començaran dijous 6 al matí i s’allargaran fins el vespre del diumenge 9 de desembre. Durant els quatre dies es disputaran enfrontaments en les diverses modalitats de les dues categories:

- 6 de desembre

            de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h, 100 milles clàssics, grup IV

- 7 de desembre

 a partir de les 21 h, BlancpainEndurance GT AM

- 8 de desembre

de 9.30 a 14 h, Velocitat individual grup C

de 15.30 a 20 h, Velocitat DTM

- 9 de desembre

de 9.30 a 14 h, BlancpainSprint GT AM

de 15.30 a 20 h, Resistència grup Z

 

Un dels primers clubs d’Europa

Ara fa 11 anys que el Centre de Modelisme de les Franqueses va optar per dedicar-se i promocionar l’slot, la pràctica amb cotxes a escala en maquetes. Des d’aleshores ha transformat les instal·lacions de les antigues casernes en un dels clubs més importants d’Europa, tan pel que fa a nombre de socis com pel tipus de pistes de les que disposa. L’estrella de les instal·lacions és una pista de velocitat de fusta, estrenada a la primavera de 2017.

Actualment, el centre disposa de dues pistes de velocitat Ninco, una per a adults i una infantil. Una pista de velocitat de fusta. 6 trams de rally, que varien a cada competició. Una pista d’Andros, per simular la conducció sobre neu. I una pista de raid, tipus Dakar. Una de les novetats a mig termini és l’adquisició de simuladors per a la pràctica virtual de l’slot.

El Centre de Modelisme és obert totes les tardes dels dies laborables de 17 a 21 h i dissabte, diumenge i festius de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 21 h.

Com cada any, el 22 de desembre, les instal·lacions de l’entitat acolliran l’entrega de premis de les competicions 2018, a més a més, també es premiarà els participants en el 6è campionat escolar.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès