Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers incorpora tours virtuals i punts mòbils d’informació turística per promoure els visitants a la ciutatEs poden fer visites interactives a 12 equipaments i un itinerari al centre històric

El perfil del turista que pernocta a Granollers, segons una enquesta feta a 400 turistes l’any 2017, és un 60 % estranger, un 40 % de l’estat espanyol. I el motiu principal de la visita és per motius professionals. Durant la seva estada, el 81, 5 % dels visitants destina el seu temps a la gastronomia i fa passejades per la ciutat. El turista que visita Granollers valora la ciutat amb una puntuació de 7,9. Els hotels tenen un ocupació mitjana del 62 % , tot i que els mesos d’estiu l’ocupació arriba al 80 %.

L’Oficina de turisme, situada al carrer Anselm Clavé, 2 atén 1.500 persones a l’any i els temes que més pregunten són per equipaments culturals, com l’Adoberia d’en Ginebreda, visites guiades o el Museu de Granollers, a més d’esdeveniments com la Mitja Marató, l’Open Night o la Festa Major de Blancs i Blaus. L’Oficina d’Informació Turística ha ampliat l’horari des del mes d’agost, ara obre també divendres al matí. L’horari de l’oficina és dimecres: de 17 h a 20.30 h i de dijous a dissabte: de 10 h a 13:30 h i de 17 h a 20:30 h.

Visites interactives al centre històric i a 12 equipaments

A través de www.granollers.cat/toursvirtuals es pot fer una visita interactiva al centre històric i als següents equipaments:
1. L’Adoberia

 1. Museu de Granollers
  3. Casa Cultura Sant Francesc
  4. Sala Francesc Tarafa
  5. Porxada
  6. Ajuntament
  7. Palau d’Esports Granollers
  8. Refugi Pl. Maluquer i Salvador
  9. Refugi Ajuntament
  10. Cinema Edison
  11. La Tèrmica i la Nau Dents de Serra de Roca Umbert Fàbrica de les Arts
  12. Museu de Ciències Naturals. La Tela

  Aquests tours permeten fer una visita interactiva dins d’un espai utilitzant la tecnologia de Google Street View. Permet explorar l’interior i l’exterior d’un equipament, espai o negoci de manera interactiva des de un ordinador, tablet o mòbil a partir d’imatges panoràmiques de 360º. Cada tour incorpora finestres amb informació.


A partir del gener, sis paquets turístics de Granollers

Amb l’objectiu de potenciar l’oferta turística de la ciutat es posen a disposició dels visitants sis paquets turístics, a partir del mes de gener.
Hi ha 4 paquets destinats a públic familiar, grups o parelles, que tenen la ciutat de Granollers com a producte principal. D’aquestes quatre ofertes, dues inclouen pernoctació.
- Viu el Mercat del dijous (sense pernoctació)
- Palou, retorn als orígens (sense pernoctació)
- Granollers per menjar-se-la (amb pernoctació)
- Granollers singular (amb pernoctació)
 
Hi ha 2 paquets destinats a públic especialitzat, que inclouen pernoctació.
- Stage de preparació al Circuit de Barcelona-Catalunya (amb pernoctació) Per a grups o equips de cicloturisme.
- Molt més que Golf (amb pernoctació)
 
Nous elements de promoció de ciutat

Amb l’objectiu d’enfortir i potenciar la informació turística de la ciutat s’actualitza la imatge i la funcionalitat dels punts d’informació al visitant que s’instal·len en espais de gran afluència de públic i al voltant de grans esdeveniments esportius, culturals o firals. Es presenta una carpa, un photocall, una banderola i un mostrador.
Totes aquestes accions sorgeixen del Pla de promoció per a la captació de visitants a Granollers. El Pla detalla més de 50 accions que les agrupa en 7 programes:
1. Identitat turística ( marca, fotos, vídeos, textos, senyalització)
2. Suport a l’activitat promocional ( web, píndoles visuals, fulletons, mapa, marxandatge)
3. Millora de l’oferta (segells, coordinació de ciutat, agenda esdeveniments, entitats, )
4. Promoció en mercats (xarxes socials, fires, segments concrets, mercat nacional)
5. Informació turística ( punts i canals d’informació)
6. Comunicació i sensibilització (estructura interna, relacions institucionals, campanyes)
7. Sistema d’informació turística ( indicadors de demanda i d’oferta )

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Aragonès diu que el TS i el Congrés es "passen la pilota" sobre la suspensió dels diputats presos perquè és una "anomalia democràtica"

El vicepresident del Govern torna a demanar "una negociació política" per resoldre el conflicte catalàEl vicepresident d...

El nou reglament d'armes del cos d'Agents Rurals quedarà aprovat el tercer trimestre de 2019

La previsió és que tots els agents puguin dur una arma reglamentaria per desenvolupar determinades funcionsEl nou reglame...

Aragonès està "convençut" que la nova Cambra i el Govern treballaran conjuntament "per la defensa dels interessos del país"

El vicepresident no ha entrat a valorar la figura de Joan Canadell però ha advertit que més enllà dels pensaments "la fe...

Desmantellen una plantació interior amb més de 1.000 plantes de marihuana a Santa Maria de Palautordera

La Policia Nacional deté una personaLa Policia Nacional ha desmantellat una plantació interior amb més de 1.000 plantes ...

Detingut un home i una dona a Terrassa per robar joies a persones vulnerables mentre realitzaven serveis assistencials als seus domicilis

Redacció Els detinguts són un home i una dona, parella sentimental, amb antecedents pel mateix tipus de deli...

Empreses i comerços