Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

3er dia de la Vaga de Fam de Turull i Sánchez a la pressó de Lledoners

3 Desembre 2018 Redacció:



1 any i 2 mesos és el que porten Jordi Turull i Jordi Sánchez empresonats per decisió de la jutge Carmen Lamela. Així doncs, després de tot aquest temps sense que ningú els hi hagi fet cas, han pres una decisió definitiva: Declarar-se amb Vaga de Fam.

Aquest divendres dia 1 de desembre de 2018, Jordi Turull i Jordi Sánchez s'adreçaven a la direcció del Centre Penitenciari de Lledoners per tal de comunicar que començaven una vaga de fam indefinida en protesta i denúncia davant la justícia espanyola. 

3 dies són els que porten els dos presos polítics a la pressó de Lledoners (Barcelona) sense ingerir aliments. Segons els experts, els dos primers dies són els pitjors, doncs són aquests els que la sensació de gana és més forta. 

Tot i acudir diariament al menjador, obligats pel centre penitenciari, Jordi Turull i Jordi Sánchez es resisteixen a menjar. 

Els metges ja han començat el seu seguiment i en cas d'empitjorar, se'l traslladería a l'hospital de Terrassa. 

Aquesta notícia, ha esdevingut de ressò internacional, i l'hem pogut trobar tant en diaris internacionals francesos com en diaris alemanys:

 

(Diari Francès "The Washington Post")

 

(Diari Alemany "Frantfurter Allgemeine")

 

3er dia de la vaga de fam. Aquest és el Tuit que piulava aquest matí 3 de desembre 2018 a les 9hs Jordi Turull, on explica el seu estat i evolució de la #vagadefam. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès