Weather Icon
( - )

Jaume Leiva guanya la primera Cursa de les Ciutats de Terrassa

27 Novembre 2018 Redacció:

L’atleta professional Jaume Leiva ha estat el guanyador d’una Cursa Popular de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees a Terrassa marcada per l’èxit absolut d’assistència. El corredor català ha estat el padrí de l’esdeveniment, que ha celebrat enguany la seva primera edició a aquesta ciutat vallesana.
Leiva ha creuat la línia de meta després de córrer els cinc quilòmetres en 15 minuts i 37 segons. Darrere seu, han tancat el podi masculí Juan Miguel Moreno amb un temps de 16 minuts i Lahcen Harbil amb un temps de 16 minuts i 3 segons.

Pel que fa a la classificació general femenina, Maria Ruiz s’ha alçat amb el triomf, després de passar l’arribada quan el cronòmetre marcava 19 minuts i 45 segons. L’han seguit Estela Chavez amb un temps de 15 minuts i 55 segons i Montse Aranda i Gemma Cadafalch amb 20 minuts i 38 segons totes dues.

La prova, promoguda per AESPANC i ACANPAN i organitzada per Informàtica Industrial, IN2 S.A. amb la direcció tècnica del Club Esportiu I Run With Leiva i el recolzament de l’Ajuntament de Terrassa, el Consorci Sanitari i la Mútua de Terrassa, va superar ràpidament el límit de 1.300 participants, fet que va obligar a tancar inscripcions abans de temps “per poder garantir la seguretat i el bon desenvolupament de la carrera”. No obstant, l’organització va obrir la
possibilitat de sumar-se a les donacions per mitjà d’una FILA 0.

Entre els serveis que oferia la cursa destaca la gran bossa del corredor, una samarreta commemorativa, avituallaments, guarda-roba, llebres marcant els temps de 20’’, 25’’, 30’’ i 35’’, ambulància, assistència sanitària i desfibril·ladors, assegurança d’accidents i la subscripció gratuïta a la revista digital Corricolari es correr.

De la mateixa manera, durant el dia de la carrera es va posar a disposició dels participants un preu especial al parking SABA, bitllets de Renfe Rodalies gratuïts, refrigeris, activitats i entreteniment per a nens i nenes, sorteig de premis i regals, així com preus especials a l’Hotel Don Cándido i a l’Hotel Terrassa Park de la ciutat.

La sortida es va realitzar des de la Plaça Nova de Terrassa a les 10h pel circuit infantil de 600 metres i a les 10h30 pel circuit d’adults de 5 quilòmetres.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental