Weather Icon
( - )

Marcos Gil i Cassandra Gimeno, finalistes al Campionat d’Espanya Absolut

27 Novembre 2018 Redacció:

El Club Natació Granollers va aconseguir estar representat en tres finals del Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern que va tenir lloc, del 15 al 18 de novembre, a la piscina de 25 metres del CN Barcelona. Una competició d’alt nivell, en què els nedadors del Club van nedar en les seves marques, amb Marcos Gil disputant dues finals i Cassandra Gimeno, una.

Final A per Marcos Gil als 1.500 lliures, on es va classificar en 19è lloc. També va aconseguir disputar la final B dels 400 lliures, fent la 16a posició. Per altra banda, a la prova del 200 lliures va fer un 18è lloc. Cassandra Gimeno, que va ser baixa per malaltia als 100 braça, va poder nedar la final B dels 50 braça, classificant-se en 14è lloc.

Tanmateix, Raimon Bosch va fer el 20è lloc tant en la prova dels 50 com dels 100 braça; Lluís Escrits, la 21a posició als 1.500 lliures; Palmira Chaparro, 22a als 50 lliures i 51a als 100 lliures; i Hector Morales, va ser 42è als 200 estils.

Pel que fa als relleus, el 4x50 estils de Laura Roldan, Cassandra Gimeno, Andrea Seco i Palmira Chaparro, va ser 16è; i el de 4x100 estils de Laura Roldan, Andrea Seco, Palmira Chaparro, Andrea Perez, va ser 17è.

En la classificació per clubs, en categoria masculina el CNG va ser 31è, d’un total de 65 clubs, i en la femenina la 42a, d’un total de 63.

Justament Marcos Gil, nedador absolut jove del Club Natació Granollers, forma part de la llista dels nou nedadors de l’Equip Nacional Absolut & ESP 2024 convocats per La Federació Espanyola de Natació (RFEN) a la concentració que s’està duent a terme al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada (Granada), entre el 21 de novembre i el 18 de desembre, com a preparació per a les competicions de 2019.

En aquesta concentració en alçada, la RFEN busca barrejar referents absoluts com Marina García i Catalina Corró -del CNG Sabadell- amb joves talents, com Gil, que participen al Programa ESP-2024, que s’estructura en base al calendari olímpic i que consisteix, entre d’altres, en realitzar un seguiment de la formació dels nedadors amb projecció així com assegurar la seva progressió de cara als Jocs Olímpics de Paris 2024.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental