Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Parets torna amb sis medalles del Campionat de Catalunya de Natació Aleví

6 Juliol 2018



El Campionat de Catalunya de Natació Aleví 2018 es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms els passats dissabte 30 de juny, diumenge 1 i dilluns 2 de juliol, amb 500 esportistes d'entre 12 i 14 anys de 68 clubs de Catalunya i Andorra, que van participar en aquesta intensa competició de natació. Tots aquests esportistes havien superat, competint a la lliga alevina durant aquesta temporada, les marques mínimes per poder-se classificar per al campionat. Totes les proves es van disputar a  contrarellotge, sense finals.

El Parets, amb només 8 nedadors, ha guanyat 6 medalles i 3 diplomes federatius. A destacar la medalla d’or en 200 papallona de l’Albert Cabezuelo que el converteix en l’actual campió de Catalunya. També les medalles de plata en 200 esquena i 400 lliures de l’Albert Cabezuelo que el fan doblement sots-campió de Catalunya. Les altres tres medalles corresponen al bronze de l’Alex Jiménez als 100 lliures, el bronze de la Norma Rodríguez també als 100 lliures i el bronze de l’Albert Cabezuelo als 400 estils,  que els dona a tots tres la tercera posició al rànquing català en aquestes especialitats.

A més a més, l’Alex Jiménez va obtenir un diploma federatiu per la seva quarta posició als 200 lliures. I la Norma Rodríguez va guanyar dos diplomes federatius per arribar en setena posició tant en els 100 braça com en els 200 lliures. En aquesta última prova la Norma va assolir a més la seva segona marca mínima per al campionat d’Espanya. Altres bons resultats van ser els d’en Jan Tapias que va ser 18e a 200 papallona, 34e a100 braça, 42e a 100 lliures i 43e a 200 lliures. 

Quant a relleus, i gracies al reforç d’en Roger Porqueres, Laia Canadell, Marta Ferrer i Mireia Porqueres, el CN Parets ha quedat 25è a 4x100 lliure masculí, 27è a 8x50 mixt i 29è al 4x100 estils masculí.

Gràcies als punts FINA obtinguts per les medalles, diplomes i posicions el Club Natació Parets ha quedat en 35ena posició de 68 clubs participants amb 359.50 punts. Una posició molt destacable atès els pocs nedadors classificats, i que no hauria estat possible sense la bona feina i professionalitat dels nostres tècnics Sandra Carreras i Iván Baños, que entrenen i motiven els nostres esportistes tot i els mitjans molt limitats de la piscina Miguel Luque de Parets del Vallès.

Han estat tres jornades molt intenses de competició i convivència del nostre equip aleví, que ara ja prepara el proper campionat d’Espanya amb la participació de l’Albert Cabezuelo i la Norma Rodríguez.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès