Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Montcada i Reixac transformarà els pilars de la C-33 en una galeria d'art

24 Maig 2018 Redacció:



La localitat acollirà el Festival MIRA'MIR amb l'objectiu "d'abandonar l'estigma de ciutat dormitori, de municipi de pas i de zona industrial".

L'Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), transformarà les columnes de la C-33 en una galeria d'art a l'aire lliure. El consistori organitzarà el proper mes d'octubre el Festival MIRA'MIR que convidarà artistes nacionals i internacionals dedicats a la tècnica del graffiti i el mural, que duguin a terme composicions relacionades amb la natura en aquest espai. La cita serà el cap de setmana del 19, 20 i 21 d'octubre i anirà acompanyada d'una àmplia oferta musical i gastronòmica. Els participants disposaran de 25 pilars de més de vui metres d'alçada ubicats al llarg de 500 metres, entre el camí de la Font Freda, la rambla dels Països Catalans i el carrer Carrerada. L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, recorda que el municipi està "trixat per les infraestructures viàries i ferroviàries" i explica que l'objectiu és " abandonar l'estigma de ciutat dormitori, de municipi de pas i de zona industrial".

Els artistes que vulguin participar han de presentar el seu currículum i una mostra del seu treball al correu electrònic abans del dia 2 de setembre. Un consell artístic seleccionarà els 25 artistes entre les propostes presentades, que hauran d'aportar un esborrany del mural que proposen pintar.El darrer dia del festival, i un copa finalitzades les obres, el públic assistent podrà votar el mural que més li hagi agradat. El mural escollit serà la imatge de la següent edició del MIRA'MIR.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès