Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Smatsa portarà l'Ajuntament de Sabadell als tribunals després de la desestimació de les al·legacions als expedients

17 Maig 2018 Redacció:



El consistori acusa la companyia d'haver incomplert el contracte i li reclama 3,5 MEUR que considera que hauria pagat de més

 

L'empresa responsable de la neteja viària i la recollida de residus a Sabadell, Smatsa, interposarà un recurs administratiu contra l'Ajuntament d'aquest municipi. La decisió arriba després que l'executiu local obrís diversos expedients contra la companyia en considerar que havia incomplert el contracte, que la concessionària presentés diverses al·legacions i que el consistori les desestimés. Els polèmics expedients fan referència a les liquidacions definitives dels anys 2014, 2015 i 2016, on l'Ajuntament reclama a l'empresa prop de 3,5 MEUR que afirma que hauria pagat de més."Estem absolutament segurs de la nostra posició sobre aquest tema", ha manifestat Smatsa en un comunicat en què ha remarcat que la fonamentació en què es basa l’equip de govern per reclamar aquestes liquidacions "constitueix un absolut despropòsit, no només perquè es reclamen imports facturats per serveis que s'han prestat de forma efectiva, sinó també perquè aquests serveis han estat aprovats i sol·licitats pel propi Ajuntament".

Smatsa assegura que no la sorprèn que l'Ajuntament hagi rebutjat les al·legacions que ha presentat a quatre dels cinc expedients perquè "qui ha resolt les al·legacions presentades, són les mateixes persones que estan sent investigades per un presumpte delicte de prevaricació". En aquesta línia la companyia confia que la via judicial "posarà fi a les presumptes irregularitats i persecució de l'actual equip de govern".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès