Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Una jove de Mollet fa una crida a les xarxes per a trobar el seu ordinador robat amb l'única còpia del treball final de grau

16 Maig 2018 Redacció:



Una jove de Mollet del Vallès, Laura Villar, ha fet una crida a través de les xarxes socials per a trobar l'ordinador portàtil que ahir li van robar, en què tenia l'única còpia del seu treball de final de grau, que ha de presentar d'aquí quinze dies. Villar va ràpidament denunciar en una piulada al seu compte de Twitter que li havien trencat els vidres del cotxe per a sostraure la motxilla dins la qual hi havia l'ordinador, que al mateix temps estava guardat dins d'una funda de colors. Els fets van ocórrer ahir, al carrer Ramon Llull de Barcelona, a la zona de La Mina. 

La seva publicació a Twitter ja acumula unes 4.000 repiulades, tot i que encara no ha rebut notícies sobre la motxilla ni l'ordinador. 

El cas recorda al viscut el passat mes d'abril amb Laia Junyent, a qui també van robar-li una motxilla amb l'ordinador, el disc dur i les set càmeres compactes amb què havia treballat també per al treball final de grau. En aquesta ocasió, l'onada de solidaritat despertada per la seva piulada a Twitter demanant ajuda va acabar amb final feliç: la jove va aconseguir recuperar els objectes de valor i disposar del material per a presentar el projecte. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès