Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 


Sabadell desestima les al·legacions d'Smatsa contra els expedients per presumptes incompliments en el contracteL'executiu insisteix en reclamar a la companyia 3,5 MEUR que considera que hauria pagat de mes

L’Ajuntament de Sabadell ha desestimat les al·legacions que l'empresa Smatsa, responsable de la neteja viària i recollida de residus a la població, ha presentat en relació a tres expedients contra ella que el consistori va obrir el passat mes de gener. L'executiu va iniciar aquests procediments després de detectar diferents nivells d'incompliments i irregularitats en el contracte. En concret fan referència a les liquidacions definitives dels anys 2014, 2015 i 2016, on el consistori reclama a l'empresa prop de 3,5 MEUR que afirma que hauria pagat de més. A banda, Smatsa també ha presentat al·legacions envers un altre expedient que fa referència a la Instrucció Tècnica de Facturació (ITF), que indica que la facturació s'ha de fer en funció dels serveis prestats i no dels equips posats a disposició. En aquets cas l'Ajuntament ha estimat parcialment dues al·legacions i ha desestimat dues més.

L'Ajuntament ha rebutjat les al·legacions referents a les liquidacions dels anys 2014, 2015 i 2016 perquè considera que l’empresa ha facturat diversos serveis de recollida de residus per sobre dels imports contractats sense que el consistori hagi incrementat el servei. El govern local afirma que l'empresa ha hagut de destinar-hi més equips que els que havia previst en l'oferta i els ha repercutit a l'Ajuntament en lloc d’assumir-ho tal i com preveu el contracte.Segons l'Ajuntament, un cop desestimades aquestes al·legacions, queden aprovades definitivament les liquidacions d’aquests tres anys i que donen un saldo creditor a favor del consitori de 3.493.527 euros.

Desallotgen un bloc de pisos de Sabadell després que un home morís electrocutat a la dutxa

La Policia Municipal ha evacuat l'edifici 48 hores després com a mesura de precaució i en comprovar que l'imm...

Crema el magatzem d'un supermercat Dia a Llinars del Vallès i obliga a evacuar 14 veïns

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció del foc, que no ha deixat ferits El magatz...

El Grup Especial d'Intervenció dels Mossos fa baixar el pres enfilat unes cinc hores a Quatre Camins

L'intern va pujar en un dels sostres del centres a dos quarts de set de la tarda El Grup Especial d'Intervenció del...

Un conductor ferit greu després d'accidentar-se amb el cotxe a l'AP-7 a Vallgorguina

L'home ha estat evacuat en un helicòpter del SEM a l'Hospital Sant Pau Un home ha resultat ferit greu aquest divend...

Els porcs senglars del Vallès Occidental disminueixen més de 400 exemplars en un any per una vacuna anticonceptiva

La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Catalunya celebra l'&egrav...