Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Amics de les Arts, Rosana, Los del Río, Joan Miquel Oliver i Roba Estesa, protagonistes de la Festa Major de Terrassa

16 Maig 2018 Redacció:



També tindran cabuda bandes locals com Sense Sal, Albercokcs o Gospelins

Els Amics de les Arts, Rosana, Los del Río, Joan Miquel Oliver, Roba Estesa o Sense Sal, són els caps de cartell de la Festa Major de Terrassa 2018 que se celebrarà del 29 de juny al 4 de juliol. El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha explicat que l'Ajuntament treballa per "confeccionar una programació destinada a tot tipus de públic amb l'objectiu que tothom trobi el seu espai i el seu moment". Amb aquest objectiu, "s'ha intentat buscar un equilibri entre els diferents estils musicals" i s'han incorporat al cartell alguns artistes locals com Sense Sal, Albercoks, Gospelins o l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Terrassa.

Els Amics de les Arts portaran a l'escenari del parc dels Catalans el seu darrer disc 'Un estrany poder' el 29 de juny i el 30 de maig Rosana actuarà en aquest mateix espai. El mateix dissabte 30 de maig, el duet sevillà Los del Río oferirà el seu particular estil de flamenc-pop a la plaça Nova i l'Orquestra Internacional Maravella, serà l'encarregada d'amenitzar el ball de revetlla de Festa Major a la plaça Vella.El diumenge 1 de juliol, Joan Miquel Oliver actuarà a l'escenari de la plaça Vella presentant els temes del seu darrer disc 'Atlantis' i Roba Estesa oferirà un concert al parc dels Catalans.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès