Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Taulí enviarà missatges de text als familiars dels pacients que es troben a quiròfan per informar-los sobre l'operació

4 Maig 2018 Redacció:



La iniciativa vol reduir l'angoixa del temps d'espera i garantir la localització dels acompanyants en els moments més importants.

ACN Sabadell .- L'Hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental), ha posat en marxa un sistema de comunicació per mantenir informats, via missatges de text, els familiars i acompanyants dels pacients que estiguin sent intervinguts en un dels quiròfans del centre sanitari. En el moment de l'ingrés els acompanyants hauran de facilitar un número de telèfon mòbil, on rebran tres missatges dels moments més importants de la cirurgia: el primer, quan comenci la intervenció; el segon, quan hagi finalitzat – per citar-los a l'àrea quirúrgica per ser informats de com ha anat – i, el tercer, quan s'assigni un llit al pacient – perquè puguin anar pujant a l'habitació. L'objectiu de la iniciativa és reduir l'angoixa del temps d'espera i garantir la localització dels familiars en els moments clau.
En l'activació i posada en marxa d'aquest servei han treballat, conjuntament, els professionals de la Direcció d'Organització i Sistemes d'Informació, del Bloc Quirúrgic Central i de la Direcció dels Serveis d'Atenció al Client de centre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès