Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sorea i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental promouran el consum d'aigua d'aixeta a Granollers

27 Abril 2018 Redacció:



Els establiments de restauració oferiran als seus clients aigua corrent en els menús que serviran els dijous

ACN Granollers .- L'empresa gestora del cicle integral de l'aigua Sorea ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental per promoure el consum d'aigua de l'aixeta a Granollers. Aquest conveni estableix que els establiments adherits al Gremi oferiran als seus clients aigua de l'aixeta en els menús que serviran els dijous entre el 15 de maig i 15 de setembre de 2018. L'objectiu és sensibilitzar els ciutadans de Granollers dels beneficis de consumir aigua d'aixeta.
L'acord signat per l'empresa i el Gremi s'emmarca dins de la nova certificació del subministrament de l'aigua de Granollers ISO 22000, que acredita que té la mateixa garantia sanitària i de consum que qualsevol altre aliment. 

En la campanya d'explicació de les propietats de l'aigua de l'aixeta, s’oferirà als clients la informació de què disposen perquè coneguin la qualitat de l’aigua que arriba a les seves llars.

Tant la companyia com el Gremi es mostren compromesos a promoure que el consum de l'aigua de l'aixeta és segur per a la salut, a més de més econòmic i respectuós amb medi ambient.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès