Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Vallès Occidental crea el Portal de Polígons industrials del la comarca per facilitar la implantació d'empreses

20 Abril 2018 Redacció:



Aquest territori compta amb 140 polígons, 2.000 ofertes de naus i 12.000 establiments disponibles.

ACN Barberà del Vallès .- El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa un portal per aglutinar l'oferta industrial de la comarca i facilitar la implantació de noves empreses. Es tracta d'una eina viva que disposa de dades específiques sobre les característiques i serveis dels polígons i la informació de les empreses localitzades. El nou portal conté dades sobre l'activitat econòmica, la mobilitat i accessibilitat, la informació urbanística, els subministraments bàsics, els serveis i la informació fiscal. També exposa les naus i solars en venda o en lloguer, amb enllaços als principals portals immobiliaris amb més de 2.000 ofertes actualitzades mensualment. Pel que fa les empreses, s'hi pot trobar informació i característiques de l'activitat de més de 12.000 establiments donats d'alta a hisenda.
Aquesta acció s’emmarca en el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i la presentació ha tingut lloc aquest dijous en un acte celebrat al centre empresarial Nodus de Barberà del Vallès. 

Els polígons representen un 8% de la superfície total del territori comarcal. El portal situa a la comarca 140 polígons, dels quals 114 estan relacionats amb el sector industrial, terciari i mixt; 10 estan per desenvolupar; 7 a mida gran empresa; 5 parcs tecnològics i 4 zones comercials.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès