Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Diputació obre una seu del Centre SPOTT d'atenció als menors amb addiccions a drogues a Mollet del Vallès

19 Abril 2018 Redacció:



L'espai està ubicat a la masia de Can Lledó i atendrà menors de tot el Vallès Oriental.

ACN Mollet del Vallès .- La Diputació de Barcelona ha descentralitzat el Centre SPOTT d'atenció als menors amb addiccions a les drogues i ha instal·lat una seu a la Masia Can Lledó de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El servei es posarà en marxa a finals d'aquest mes d'abril i oferirà assessorament, suport i tractament a menors de tot el Vallès Oriental. El nou equipament funcionarà de forma coordinada amb l'ajuntament del municipi i el Consell Comarcal el Vallès Oriental. L'objectiu de la instal·lació és treballar per reduir o aturar les addiccions a diferents substàncies i a les pantalles acompanyant i atenent als adolescents perquè abandonin aquestes conductes i assessorant les famílies per reforçar les seves capacitats educatives.
"Des de l'Àrea de Salut seguirem coordinant el treball entre els professionals i les famílies i, sens dubte, integrar aquest nou centre i els serveis que ja oferim des de l'Ajuntament, serà un pas important per poder atendre ja no només als menors de Mollet, sinó també als de tota la comarca", assenyala la regidora de Serveis Socials i Salut Pública, Ana María Díaz. 

Per la seva banda, des de la Diputació, Yolanda Moragues, cap del Servei de Suport de Programes Socials, considera que "els programes de detecció precoç i intervenció són prioritaris i fonamentals" i adverteix que actualment no tindria sentit obviar les addiccions que també provoquen les pantalles i l'ús abusiu que es pot fer de les xarxes socials, internet o la telefonia mòbil i les seves aplicacions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès