Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Una agressió a un agent de la Policia Municipal de Sabadell torna a caldejar els ànims entre els membres del cosEls agents atribueixen els fets a la manca d'efectius i titllen el el govern local "d'incompetent".

ACN Sabadell .- Un agent de la Policia Municipal de Sabadell va resultar ferit en una mà la passada matinada en una actuació en què hi han acabat intervenint els Mossos d'Esquadra. Fonts del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-Cat) atribueixen els fets a la "manca d'efectius" que hi ha en el cos i sobretot als pocs professionals que treballen en el torn de nit. "Volem denunciar que la incompetència del regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Perarnau i del cap del cos, Joan Antoni Quesada, que de manera conscient, pensada i volguda, han deixat els torns bàsics de treball de matí, tarda i nit sense efectius suficients". Tot plegat alerten, "està posant en perill la seguretat d’aquests treballadors alhora que no garanteix un servei ciutadà suficient i de qualitat". Fonts municipals han rebutjat aquestes crítiques i han recordat que l'executiu té sobre la taula un pla per ampliar el cos que aquest 2018 incorporarà tretze nous policies.
Els fets van passar quan faltaven deu minuts per les dues de la matinada i una patrulla va sortir per atendre un avís relacionat amb molèsties per sorolls. Segons el sindicat SPPM, en arribar al lloc, els agents van trobar-se dos homes que van agredir-los. Una segona patrulla que es trobava al nord de la ciutat va desplaçar-se per donar suport als companys. En no poder reduir els agressors, els agents van demanar reforços als Mossos d'Esquadra, que va enviar quatre unitats més. 

Un policia municipal va resultar ferit de consideració en una mà i un segon agent va patir lesions menys greus. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer 2019

Fins el 7 de juny es poden presentar sol·licituds a l'Agència d'Habitatge de Catalunya   Des del 16 d'...

El LECXIT celebra la seva quarta cloenda Una cinquantena de persones van assistir al final de curs del programa dissabte 13 d'abril al Teatre Auditori Polivalent

El LECXIT 2018-2019 va tancar la seva quarta edició amb l'habitual cloenda però aquest cop al Teatre Auditori...

El proper divendres 26 a les 19 h, a Can Serra, Sumem Esquerres a Parets farà una trobada amb joves

El divendres 26 a les 19 h, a Can Serra, Sumem Esquerres a Parets farà una trobada amb joves per tal d'escoltar les ...

Inici d'obres de construcció d'una vorera a la BV-5103 a Llinars del Vallès

Avuí dimarts, 23 d’abril, la Diputació de Barcelona iniciarà les bres de construcci&oacu...

Substitueixen la Senyera del Racó del Campanar de Sabadell per una estelada

Cap col·lectiu ha reivindicat l'acció i l'executiu local ha anunciat que la retirarà en les properes h...

Empreses i comerços