Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

C's de Sant Cugat exigeix a Conesa que aclareixi el finançament del seu viatge a Alemanya per veure a Puigdemont

5 Abril 2018 Redacció:



Fonts municipals apunten que es tracta d'un desplaçament que va finançar el PDeCAT.

ACN Sant Cugat del Vallès .- El grup municipal de Ciutadans (C's) a Sant Cugat (Vallès Occidental) ha fet arribar una instància a l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, perquè aclareixi el finançament del seu recent viatge a Neumünster (Alemanya) per donar suport a Carles Puigdemont. El portaveu de la formació a la localitat, Aldo Ciprian, ha explicat que l'objectiu del requeriment és "poder comprovar que el viatge no s'ha costejat amb diners dels impostos dels santcugatencs". Ciprian també ha criticat la batlle per les seves "reiterades absències" i ha lamentat que el municipi tingui "una alcaldessa virtual que passa més temps a la Diputació i l'Aeroport del Prat que en seu despatx de l'Ajuntament". Fonts municipals han negat aquestes acusacions i han remarcat que Conesa va desplaçar-se a la capital europea amb altres membres del PDeCAT i que les despeses d'aquest viatge les va assumir el partit.
Aldo Ciprian ha explicat que en els darrers dies molts veïns han expressat la seva preocupació a la formació taronja. En aquest sentit ha detallat que es tracta d'un viatge "amb fins partidistes" i ha remarcat que "en cap cas es tracta d'un acte institucional". Per aquest motiu ha considerat que l'alcaldessa "no pot utilitzar els diners de l'Ajuntament" amb aquest objectiu. 

El portaveu de C's ha recordat que a més de compaginar l'alcaldia d'un municipi de 90.000 habitants amb la presidència de la Diputació de Barcelona, Conesa també ostenta la presidència del Consorci del Parc Natural de Collserola i la del Consell Nacional del PDECAT durant el mandat ha fet diversos viatges a Sud-amèrica i Àsia. 

Ciprian ha considerat que és "molt difícil governar des de la torre d'ivori de la Diputació ja que la realitat es palpa als carrers de Sant Cugat i no en els túnels de Vallvidrera" ha assegurat Ciprian que ha reiterat que "els problemes de la ciutat no es poden resoldre en remot i requereixen d'algú que es preocupi pel dia a dia".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès