Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Prèvia 2ª cursa Fórmula Catalunya 2018

28 Març 2018 Redacció:



Diumenge 8 d’abril. 09:00 – 15:00 al Kartodrom Catalunya – Lliçà de Vall

La segona cursa del Fórmula Catalunya de Karting es disputarà el diumenge 8 d’abril al traçat B invers del Kartodrom Catalunya de Lliçà de Vall. Un circuit on els pilots hauran d’adaptar-se ràpidament al ser una variant completament diferent a l’habitual. El campionat arriba molt igualat en totes les categories després d’una sola prova disputada i la segona cursa servirà per clarificar qui són els grans candidats al títol.
La categoria Aleví té un nom propi en l’inici de la temporada 2018. Adrià Mustienes va dominar la primera cursa amb un doblet, però Quique Gutiérrez i Pol Perarriera van demostrar que també poden arribar a lluitar pel títol si mantenen la regularitat que van tenir a la cita inaugural.
En la categoria Cadet, Juan Manuel Montes es va presentar com a gran favorit al títol amb les dues primeres victòries de l’any. Martí Barbeito i Eloi Gonzàlez són les dues alternatives, sense oblidar al vigent campió de la categoria més petita, Pol Chaos, que una vegada adaptat a la nova categoria pot entrar a la lluita pel títol.
La categoria Junior es presenta com una de les més igualades de la temporada 2018. Tot i que Marc Pernia es va emportar les dues primeres victòries de la temporada, gairebé tots els inscrits tenen opcions a victòria i, per tant, al títol. Max Ribas, Marc Ribas i Carles Subirana són els pilots que poden plantar més cara a l’actual líder.
La categoria Sènior no pot estar més igualada, ja que Oscar Pujades i Massimiliano Pagnini arriben a la segona cursa empatats a 28 punts. Ricard Escribà i Roger Riera també van demostrar en la primera prova que tenen clares opcions a guanyar el títol, així que es presenta una temporada realment ajustada.
En la categoria Iame KZ, Ismael Rodríguez va donar un cop sobre la taula en la primera cursa de l’any. Després de perdre el títol de l’any 2017 contra Xavier Puigdelliura, Rodríguez va tornar amb més força que mai es va emportar un doblet, deixant al vigent campió a set punts. Entre els dos favorits es va colar un Iñigo Roger que pot ser la gran revelació de la temporada.
L’acció a la pista començarà amb els entrenaments lliures a partir de les 9:00 Posteriorment, es disputaran les sessions classificatòries i dues mànigues per categoria. L’entrada al circuit es completament gratuïta per al públic i els mitjans de comunicació que ho desitgin poden assistir a la prova, amb confirmació prèvia.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès