Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Detenen dos homes per un tiroteig a Terrassa

23 Març 2018 Redacció:



Un dels arrestats va disparar contra una balconada on estava l'altre implicat, que s'hi va tornar amb una altra arma de foc.

ACN Terrassa .- Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts 20 de març dos homes veïns de Terrassa i Montcada i Reixac (Vallès Occidental) implicats en una baralla amb tiroteig que va tenir lloc a al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Als arrestats se’ls investiga pels delictes de tinença il•lícita d’armes, amenaces, homicidi en grau de temptativa i maltractaments en l’àmbit de la llar. Els fets van tenir lloc al voltant de les 11 h quan un home, protegit amb una armilla antibales, va disparar diversos trets a la balconada d’un pis. Des del mateix balcó, un individu va respondre l’agressor amb una altra arma de foc, sense que ningú resultés ferit. L’agressor inicial va fugir amb cotxe i la policia va iniciar un dispositiu especial en base a la informació facilitada per diversos testimonis.
El perímetre de recerca per localitzar el fugitiu es va ampliar a tota l’àrea metropolitana, ja que la seva família vivia a Sant Boi de Llobregat. Aproximadament una hora més tard, sobre les 12 h del migdia, agents de la Policia Local de Sant Boi van localitzar el cotxe i van detenir l'home, que duia a les mans una arma detonadora.

Hores mes tard, al voltant de les 18:30 h, els agents de la Unitat d’Investigació de Terrassa van detenir el segon home implicat en els fets. El jutge va decretar l'ingrés a presó per a l'agressor inicial i llibertat amb càrrecs per al segon detingut.

La investigació continua oberta per tal d’esclarir les causes del succés. Una de les hipòtesis en què treballen els Mossos d'Esquadra és que el tiroteig estigui relacionat amb una baralla vinculada a la violència de gènere que havia succeït el dia anterior.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès