Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Burrusuki’s Team rep el suport de l’Ajuntament de les Franqueses

21 Març 2018 Redacció:



L’equip s’ha proposat el repte de ser els seus propis mecànics, preparant de manera personal un Panda 4X4 de 1991.

El Burrusuki’s Team, un equip de motor no professional que neix a principis de 2015 amb l’objectiu de participar en proves de raid amateurs, torna a participar a la Maroc Challenge, un dels esdeveniments del món del motor amateur amb més participació a nivell internacional. De fet, en la seva última edició, al 2017, la participació va arribar a xifres mai aconseguides amb anterioritat, 111 vehicles, entre turismes i tot-terrenys.

L’Ajuntament de les Franqueses ha volgut donar suport a l’equip, format pel David Gallego de les Franqueses i el Dídac Soto de Cànoves i Samalús, amb l’esponsorització de 300 euros. El consistori pretén així, promoure i fomentar la pràctica esportiva i els valors associats al món de l’esport.

La Maroc Challenge és una cursa benèfica que col·labora amb associacions i ONG’s destinades a cobrir les necessitats més bàsiques dels habitants més desfavorits i a vetllar per l’escolarització dels infants.

El Burrusuki’s Team es prepara per recórrer 2.200 quilòmetres entre els dies 22 i 31 de març. Ahir, els integrants de l’equip van apropar a l’Ajuntament el seu Panda 4X4 de 1991. L’objectiu d’enguany es aconseguir la revalidació del títol de Campions aconseguida l’any 2016. La seva participació serà en la categoria de turismes 4X4 amb menys de 1600 cc, categoria i vehicle que afegeixen complexitat a l’objectiu ja que el cotxe no disposa de bloquejos diferencials, sistemes de reductora o altres mecànics i/o electrònics.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès