Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Barret Cerveses ha guanyat una medalla de bronze al Barcelona Beer Challenge

20 Març 2018 Redacció:



una competició cervesera d’alt nivell que avalua cerveses de tot el món i reconeix les cerveses que compleixen amb els més elevats estàndards de qualitat.

Al concurs es van presentar un total de 1.000 cerveses procedents de 25 països diferents. Els premis de les més de 40 categories que van entrar a concurs es van atorgar en una cerimònia, el passat 18 de març, dintre del marc d’actes del Barcelona Beer Festival, festival de referència al Sud d’Europa que atrau a més de 50.000 visitants.

Les cerveses guanyadores del Barcelona Beer Challenge van ser seleccionades per 40 jutges acreditats internacionalment. Barret Cerveses va ser guardonada amb bronze en la categoria British Strong Ale per la seva varietat Kabuto, una cervesa d’11 graus elaborada amb mel dels castanyers del
Montseny i que ja havia obtingut una altra medalla de plata en la Global Beer Awards, celebrada a Berlín l’any 2014.
Barret Cerveses, fundada l’any 2012 es situa a Granollers, . Les cerveses d’aquest productor local es caracteritzen per la seva elaboració amb antics mètodes artesanals. Un altre tret característic d’aquest productor és la predominança dels malts, en lloc dels
sabors llupolats tan de moda actualment.
El Barcelona Beer Challenge és un concurs de cervesa que encara la seva tercera edició amb el repte d’incrementar la competitivitat del concurs, el reconegut internacionalment i el prestigi dels seus guardons.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès