Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Daydream Festival de Montmeló comença el muntatge del seu escenari principal amb el 80% de les entrades venudes

18 Març 2018 Redacció:



Aquest certamen de música electrònica és el primer del món en oferir la possibilitat de comprar els passis amb bitcoins.

ACN Montmeló .- El Daydream Festival de Montmeló (Vallès Oriental) ha iniciat les obres per muntar l'escenari principal del certamen que se celebrarà el 30 i 31 de març i que ja compta amb el 80% de les entrades venudes. La cita, que reunirà al Circuit de Catalunya una cinquantena d'artistes representants de la música tecno, EDM i underground és el primer de tot el món en oferir als seus clients la possibilitat de comprar les entrades amb bitcoins. Els organitzadors han reconegut que per ara el sistema "no ha tingut massa impacte", però es mostren convençuts del futur d'aquestes criptomònades. Entre els noms del cartell hi ha Martin Garrix, Dimitri Vegas & Mike Like, Martin Solveig, W&W i Nicky Romero.
El Daydream Festival ha començat a posar fil a l'agulla als treballs per muntar les infraestructures i els escenaris que convertiran el Circuit de Barcelona - Catalunya de Montmeló en un esdeveniment musical de primer ordre. 

Alfred Bonet, director del festival, s'ha mostrat molt satisfet pel ritme de venta d'entrades que ha assegurat que ronda el 80%. "Estem assolint les expectatives que ens havien marcat", ha assegurat en una visita a la zona on s'està aixecant el principal escenari dels cinc que hi haurà. En aquesta línia ha explicat que l'aforament total és de 18.000 persones per dia i que l'èxit total seria aconseguir "un sold out". 

Bonet ha revelat les 1.500 places disponibles al càmping de Can Guitet estan a punt d'exhaurir-se. "Inicialment en vam oferir 1.400 entrades amb allotjament al càmping i van vendre's totes, així que vam afegir un centenar més". En aquesta àrea, a més, s'hi ubicarà una zona gastro de luxe amb food trucks per a tots els gustos i un espai chill out.

Pagaments amb bitcoins

El responsable del certamen s'ha referit a la possibilitat de comprar els passis amb bitcoins que l'organització ha introduït. "No està tenint massa impacte perquè a més el públic jove tampoc sol tenir accés a aquesta tipologia de moneda", ha indicat Bonet que ha dit que van decidir apostar per aquestes criptomònades perquè poden tenir recorregut. "Volíem donar una empenta a aquest sistema que potser dintre de quatre anys si que estarà estès", ha comentat.

Bonet també ha aprofitat l'ocasió per destacar la idoneïtat d'aquesta instal·lació que està molt ben connectada i acostumada a acollir milers de persones. "Es tracta d'una ubicació idònia que donarà al festival l'oportunitat d'assegurar tots els aspectes logístics i la garantia d'evitar un impacte negatiu a l'entorn natural del Vallès".

Alhora ha apuntat que hi haurà visitants vinguts d'arreu del món. "Hem venut entrades a persones d'Àfrica, del Japó, la Xina, Austràlia, Regne Unit i també de Catalunya i la resta de l'Estat". 

Un Circuit obert a la cultura

L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, s'ha mostrat molt satisfet amb l'arribada d'aquest certamen al municipi i ha dit que confia que aquest sigui l'inici d'una llarga història. Alhora ha remarcat que aquest esdeveniment és "l'avançada del que ha de ser el futur del Circuit". Guil ha explicat que la voluntat del consistori és que aquesta instal·lació pugui obrir les seves portes a d'altres activitats culturals i anar més enllà dels usos estrictament esportius. 

Un cartell de luxe

El Daydream, que va nèixer a Bèlgica l'any 2010, comptarà amb quatre escenaris i més de 50 artistes de música electrònica, techno i underground. Al Main Dream o escenari principal, hi actuaran els caps de cartell Martin Garrix, número 1 del món i Dimitri Vegas & Mike Like situats al numero 2 del top 100 mundial de Dj Mag. A més, també hi passaran Steve Angello, W & W, Martin Solveig, Sunnery James & Ryan Marcià, Nicky Romero, Kung, Lost Frequencies, Brian Cross, R3hab, Sam Feldt, Mattn, Jauz, Javi Reina , Xavi Alfaro, Neil, Hektor Mss, Brooks i Lucas And Steve.

A l'escenari techno es podrà seguir els sets d'estrelles com Marc Carola, Luciano, Dubfire, Boig Diu, Paco Osuna, Caleb Calloway, Leon, Stacey Pullen, Nic Fanciulli, Anna Tur, Suizer, Mr Bosco, Javi Bora, Jules Beat, Fiberroot i Suizer. 

Pel que fa al que es dedicarà a la música House, destaquen Patrick Topping, Andrea Oliva, Joris Voorn, Digitaria, Raxon, Rebolledo, Shall Ocin, Leon, Jade, Denis Horvat, Edu Imbernon, Dj Tennis, Stephan Barnem & Marc Dionigi Herr b2b Hitch.

Per últim, hi haurà un quart escenari anomenat The Gift, on hi actuaran talents emergents com Galatixx, Toneshiferz, Code Black, Phuture Noize, Luka Caro, Will Blake, Tres Mans, Carlos Chaparro, Detox, entre d'altres.

El programa es completarà amb una multitud d'actuacions en viu, animacions, performances i atraccions com passejades en helicòpter, mags ambulants, graffitis en viu, realitat virtual, body painting experience, túnel del vent, llançadora humana, Xbox Games, entre d'altres. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès